KATE MIDDLETON

Sve o budućoj princezi

Ona je lijepa, obrazovana, elegantna i decentna. Ukratko, prava dama, dostojna titule koju će nositi nakon što postane supruga princa Williama. Tako svjetski mediji opisuju Kate Middleton, buduću britansku princezu Catherine, rođenu u engleskom gradu Readingu.

Djetinjstvo je provela u Buckleburyju, selu u engleskoj pokrajini Berkshire, gdje i danas žive njezini roditelji, poduzetnici Michael i Carole Middleton. Pohađala je privatnu osnovnu školu St Andrew’s u Pangbourneu, gdje se, osim odličnim uspjehom, isticala i brojnim aktivnostima.

Svirala je flautu, pjevala, glumila u dramskoj sekciji, išla na satove baleta i stepa. Postavila je školski rekord u skoku uvis, trenirala je plivanje i hokej na travi, a tim sportom nastavila se baviti i u elitnom koledžu Marlborough u Wiltshireu, gdje je bila kapetanica školskog tima. Osim toga, bila je izvrsna u netballu (igri sličnoj košarci), veslanju, plivanju i tenisu. Školske kolege redom su je opisivali kao ozbiljnu i marljivu djevojku pristojnog ponašanja, koja se isticala u svemu čime se bavila.

Nakon završenog koledža, Kate Middleton je odlučila pauzirati jednu godinu prije odlaska na studij. Otišla je u Firencu, gdje je pohađala tečaj umjetnosti na British Institutu, a nakon toga u Čile, gdje je sudjelovala u humanitarnom programu pomoći djeci.

Nakon povratka kući upisala je studij povijesti umjetnosti na elitnom škotskom sveučilištu St Andrews, gdje je i upoznala pri­nca Williama.

Sve o pripremama za kraljevsko vjenčanje, upoznavanju Kate i Williama i njihovoj vezi, kraljevskoj obitelji…pročitajte u novom broju tjednika Gloria (br. 851).

Linker
23. travanj 2024 14:03