Splash / Santi/Splash News Santi/Splash News
PRVI PUTA PROGOVORILA

Svi koji su pogledali te fotografije - neka se srame!

Mjesec dana nakon što su u javnost procurile njene gole fotografije, Jennifer Lawrence (24) konačno je progovorila u aferi i prozvala ju seksualnim zločinom, a ne običnim skandalom. Lijepa glumica u novom broju magazina Vanity Fair ne krasi samo naslovnicu, nego i otvoreno progovara o suočavanju s posljedicama hakerskog napada.

– To što sam javna osoba i glumica ne znači da sam željela da se to dogodi – izjavila je povrijeđena Jennifer i dodala kako se radi o njenom tijelu te joj je uznemirujuća činjenica kako se to uopće dogodilo.

– Ne mogu vjerovati u kakvom svijetu živimo – kaže lijepa oskarovka kojoj je njena privatnost povrijeđena zajedno s ostalim javnim osobama poput Kate Upton, Amber Heard, Kim Kardashian i Gabrielle Union.

– Krenula sam pisati ispriku za javnost no zatim sam shvatila da se nemam zašto ispričavati – kaže Jennifer i dodaje kako je bila u zdravoj, dugogodišnjoj vezi na daljinu i nije vidjela ništa pogrešno u fotografiranju za svoga partnera.

– To nije skandal nego seksualni zločin, a web stranice koje su tako profitirale me ostavljaju bez teksta jer smatram nevjerojatnim takav način dehumanizacije i odnosa prema drugom ljudskom biću – kaže mlada glumica.

– Svatko tko je pogledao te fotografije, učinio je seksualni prijestup i trebalo bi ih biti sram – izjavila je Jennifer i dodala kako su joj brojni kolege i prijatelji prišli s komentarom da su vidjeli o čemu se radi, što je nju strašno uvrijedilo.

– Zašto su to gledali? Ja im nisam dala dopuštenje za to – zaključila je mlada i uspješna glumica.

Linker
23. travanj 2024 12:01