Screenshot
NESIKUSNA U SVOJOJ ULOZI

Svojim savjetima ne želim uvrijediti druge majke

Poznata i uspješna glumica prije šest mjeseci prvi puta je postala majka i od tada je primila mnogo dobrih savjeta kojih se drži no tvrdi kako sama još uvijek nije spremna dijeliti savjete drugima.

Eva Mendes (41) koja je u rujnu postala majka djevojčice Esmeralde, otkrila je kako je majčinstvo divno, ali ujedno i vrlo iscrpljujuće iskustvo te svaku priliku koristi za učenje i rad na svojoj novoj ulozi.

– Volim primati tuđe savjete no mislim kako još uvijek nisam zaslužila to pravo da ih dijelim drugima jer nemam dovoljno iskustva – izjavila je slavna glumica dodajući kako bi time možda čak i uvrijedila neke mame koje imaju više djece ili višegodišnje iskustvo u majčinskoj ulozi.

– Mogle bi mi prigovoriti i reći da šutim jer sam u svemu tome tek nekoliko mjeseci – iskreno je priznala Eva koja gdje god da se pojavi plijeni pažnju svojim besprijekornim izgledom koji nisu narušile niti brojne neprospavane noći.

– Moram priznati da čak uživam u svim neprospavanim noćima jer je to prilika da se kći i ja dodatno zbližimo – izjavila je glumica na kraju intervjua za magazin Women’s Health.

Linker
16. travanj 2024 12:27