KAO I TATA

Tajno vjenčanje kćeri Paula McCartneya

Mary Anna McCartney, kćer slavnoga glazbenika Paula McCartneya , odlučila je krenuti očevim stopama, no ne tako da sklada pjesmu, već da se uda u tajnosti. Naime, 40-godišnja fotografkinja u subotu je ušla u svoj drugi brak i to u matičnom uredu u londonskoj četvrti Marylebone, u kojem su se 1969. vjenčali i njezini roditelji – tat Paul i majka Linda Eastman.

– Oženili smo se u subotu. Matični ured u Maryleboneu, samo mi i klinci. Prten su dečki dovezli do nas na jednom od onih malih električnih autića s daljinskom kontrolom. Prekrasan dan – otkrio je vijest o vjenčanju mladoženja, scenarist i redatelj Simon Aboud, na svojoj twitter stranici, gdje je i stavio svadbenu fotografiju. Sretni par odlučio se vjenčati u tajnosti, jer Mary nije htjela da zbog njezinog prezimena novinari unište čaroliju njihovog privatnog slavlja.

Mary i Simon zajedno su već nekoliko godina, a 2008. su dobili sina Sama. Mary McCartney iz prethodnog braka s televizijskim producentom Alistair Donaldom, od kojeg se razvela 2005. godine, ima dvoje djece – 11-godišnjeg Arthura Alistaira i 7-godišnjeg Elliota.

Linker
19. travanj 2024 21:34