PITANJA ZA MILIJUN KUNA

Tarik Filipović dobio novi kviz

Tarik Filipović bit će novi voditelj kviza ‘Risk it at all’ koji na jesen starta na HTV-u. Kako neslužbeno doznajemo popularni glumac koji se na javnoj televiziji već dokazao kao sjajan voditelj kvizova, izabran je konsenzusom urednika Zabavnog programa i direktorice Hloverke Novak-Srzić, koji baš kao i većina gledatelja vjeruju da će se Tarik dobro snaći i u ovoj novoj ulozi, piše Jutarnji list.

Novi kviz ‘Risk it all’ – za koji se još uvijek ne zna kako će se zvati u hrvatskoj inačici, a na HTV-u su najbliži opciji da ga nazovu ‘Riskiraj sve’ – game show je proizašao iz radionice producentske kuće Freemantle Media, poznate po televizijskim projektima poput ‘X-factora’, ‘Pazi zid’ ili ‘Pop idola’ koji se u nas emitira pod imenom ‘Hrvatska traži zvijezdu’.

Kviz je lansiran u Nizozemskoj, a prikazuje se još i u Španjolskoj te u nekim arapskim zemljama, a svaki natjecatelj koji stane preko puta Tarika u početku će raspolagati s milijun kuna koje će do kraja emisije zadržati samo ukoliko uspije točno odgovoriti na sedam postavljenih pitanja.

Stvar naoko djeluje jednostavno, jer su kandidatu ponuđeni i odgovori od kojih je samo jedan pravi, no kako emisija sve više odmiče, natjecatelj dobiva sve više mogućih odgovora, što mnoge igrače zbunjuje i navodi na pogrešan put.

HTV će s pripremama za novi kviz krenuti početkom lipnja.

Tarik, naime, do konca svibnja snima zadnje emisije kviza ‘1 protiv 100’ (koje će se emitirati do početka ljetne televizijske sheme), a nakon što s tim završi snima pilot emisiju kviza ‘Risk it at all’, koji će se od rujna četvrtkom i nedjeljom prikazivati na Prvom programu HTV-a.

Klara Rožman / Jutarnji list

Linker
25. travanj 2024 13:37