PREDSTAVILA ALBUM

Tata Mišo javno pohvalio svoju Ivanu

Ivana Kovač je koncertom uživo u Glazbenom showu Dalibora Petka promovirala svoj pri solo album Crno vino, crne oči, za koji, kao i sa samu Ivanu, njeni kolege i legandarni tata Mišo imaju samo riječi hvale:

– Danas su rijetke cure koje pjevaju, a da su obučene. Moja kćer je jedna od tih – rekao je tata Mišo kazavši da Ivani njegovo ime samo smeta, ali da ona ima svoju publiku.

– Album joj je izvanredan, Zečić je napisao bolje pjesme za nju nego za sebe – rekao je Mišo, a javila se i Ivanina mama Anita:

– Ćerce karijera je pred tobom samo treba malo strpljivosti – poručila joj je.

– Ona zna sve tajne o meni. Postale smo prave prijateljice, jer u njoj nema ni trunčice zla. Uvijek sam vjerovala u nju – rekla je Jelena Rozga koja se također javila u eter Narodnog radija.

Najveće iznenađenje bilo je kad se u emisiju javila Bernardica Juretić.

– Pamtim ju kao vrlo nesebičnu i jednostavnu curu. Imala je odličan talent za keramiku, a njene radove još i danas rado čuvamo – rekla je Bernardica pozvavši Ivanu da posjeti komunu na Čiovu, što je Ivana rekla da će rado učiniti.

Ivana je uz pratnju banda Kvaka 22 pjevala svoje hitove Dalmacijo, srce oca moga, Što stari ljudi kažu, Nima šoldi, e pa ča, Raskoš, Crno vino, crne oči ali i najnoviju Jao meni kazavši da se najviše veseli koncertima s Mišom , 11. i 12. veljače u Lisinskom.

Koncert uživo na Narodnom radiju

Linker
25. travanj 2024 14:03