ODMOR U KOMIŽI

Tatjana Jurić: Sada sam slobodan igrač

Prvih pet dana godišnjeg odmora televizijska voditeljica Tatjana Jurić i njen dečko, sportski menadžer Nikky Vuksan, proveli su s prijateljima odmarajući se u Komiži na otoku Visu, piše Slobodna Dalmacija.

– Naši prijatelji imaju devetomjesečnog sina, a mi smo ovdje s našim četveronožnim ljubimcem, kujicom Jackie, bostonskim terijerom, on je naše mladunče – zafrkavali smo se Nikky i ja – kazala je Tatjana te dodala kako su otkrili da se njihov ljubimac obožava kupati u moru.

– Ono što me je prvo oduševilo i zbog čega smo se odlučili za otok Vis je prekrasna vila Nona gdje smo bili smješteni, i Komiža gdje imate dojam da je vrijeme stalo. Obilazili smo svakodnevno obližnje uvale malom barkom i uživali u kupanju bez da nas itko vidi. Definitivno smo dobro iskoristili svaki trenutak, a nakon Visa idemo na Korčulu – otkrila je Tatjana.

Iako je na odmoru i pokušava ne razmišljati o poslovnim obvezama, priznala je da pitanje njezinog daljnjeg televizijskog angažmana i dalje nema odgovor.

– Ugovor na RTL-u još nije produljen, dapače, ja sam sada manje-više jedan slobodan igrač, sezona je transfera, na tržištu sam, ali i dalje vjerna RTL-u. Vjerujem da će ova televizijska jesen ponuditi nešto novo, ne samo kada je riječ o programskoj shemi, nego i o mom angažmanu, što ćemo, nadam se, definirati nakon mog povratka u Zagreb – kazala je Tatjana Jurić.

Bogoljub Mitraković / Slobodna Dalmacija

Linker
12. travanj 2024 11:55