Foto: Profimedia
U POVIJESTI

Taylor Hill postala najmlađa ambasadorica brenda Lancôme

Otkako je 2014. dobila priliku nositi reviju američkog brenda donjeg rublja Victoria’s Secret, manekenska karijera Taylor Hill krenula je uzlaznom putanjom: samo godinu dana kasnije postala je jedna od najmlađih Viktorijinih anđelica, a sada je potpisala i jedan od najprestižnijih ugovora u svijetu modelinga. Dvadesetogodišnja Amerikanka je, naime, postala ambasadorica francuskog brenda Lancôme Beauty.

– Uzbuđena sam i počašćena što ću se pridružiti Lancômeu. Uloga ambasadorice je veliki korak u mojoj karijeri. Napokon je san postao stvarnost – izjavila je Taylor Hill koja je u samo par godina postala zvijezda modnog svijeta, a na listu svojih dostignuća upisala je i angažmane za luksuzne kuće kao što su Dolce&Gabbana, Moschino, Fendi, Versace, Balmain te mnoge druge.

Američka manekenka jedna je od najmlađih modela koji su nosili Victoria’s Secret reviju, a sada je postala najmlađom ambasadoricom luksuznog francuskog brenda.

– Taylor Hill je vrlo inspirativna mlada žena. Silno je radoznala, otvorena i ima pozitivan pogled na život – izjavio je Françoise Lehmann, međunarodni menadžer kozmetičke kuće Lancôme, čije su ambasadorice i Isabella Rossellini, Julia Roberts, Lupita Nyong’o i Penelope Cruz.

Linker
20. travanj 2024 06:25