Reuters
NAJVEĆA PODRŠKA

Taylor Swift - pop princeza uvijek okružena najboljim prijateljicama

Mlada uspješna pjevačica iza sebe ima brojne nagrade među kojima i deset Grammyja, Emmy, brojne Billboard Music Awards, a lani je postala i najmlađa žena ikad na Forbesovoj listi 100 najmoćnijih žena.

Užurbani životni stil zvijezde poput Taylor Swift (26) sa sobom nosi i mnogo stresa, osobito kada se nađete na meti slavnog repera Kanyea Westa i završite u stihovima njegove nove pjesme. Naime, Kanye u novoj pjesmi pjeva kako je Taylor slavna samo zbog njega, što je popularnu pjevačicu poprilično uzrujalo.

Ipak, Taylor uvijek može računati na svoje prijateljice, sve redom uspješne i mlade manekenke ili glumice, koje će uvijek stati uz nju i podržati je. Pjevačice Selena Gomez i Lorde, manekenke Gigi Hadid, Lily Aldridge, Karlie Kloss i Martha Hunt te glumice Mariska Hargitay i Jaime King samo su dio moćne grupice mladih žena okupljenih oko pop princeze.

Slavna pjevačica svoje je prijateljice angažirala za snimanje spota Bad Blood, mnoge od njih pravile su joj društvo na pozornici za vrijeme turneje 1989 i prve su koje će stati u njenu obranu na društvenim mrežama bez obzira o čemu se radilo – pa tako i da se obračunaju s Kanyeom Westom.

– Želimo biti generacija i grupa prijateljica koje će biti poznate po potpori – izjavila je Gigi Hadid nedavno, a grupica prijateljica svoje prijateljstvo redovito potvrđuje i fotografijama na društvenim mrežama.

Donosi Gloria kava

Linker
24. travanj 2024 15:56