INSTAGRAM
VJERNA OBOŽAVATELJICA

Taylor Swift: Volim Beyonce više nego itko drugi!

U intervjuu za britansku radijsku postaju Kiss FMUK simpatična pjevačica otkrila je brojne zanimljivosti o sebi, koje ne znaju niti njeni najvjerniji fanovi.

Ukoliko ste mislili da znate sve o Taylor Swift (25), prevarili ste se. U radijskom intervjuu nagrađivana pjevačica otkrila je brojne zanimljivosti iz svoga života.

– Normalno je da svatko voli Beyonce, ali ja ju volim više nego itko drugi. Stvarno se trudim da to ne postane previše čudno ili jezivo no ja joj se toliko divim da nema riječi kojima bih to opisala – izjavila je poznata pjevačica i dodala kako to mnogi njeni obožavatelji nisu znali, baš kao niti činjenicu da unatoč svojoj visini – i dalje raste.

– Prošle godine narasla sam 2,5 centimetra. Ne znam kako je to moguće no istina je – otkrila je Taylor i dodala još jednu manje poznatu činjenicu o svojoj frizuri.

– Uvijek sam imala istu frizuru i prije nego što sam se ošišala na ovaj bob, o tome sam razmišljala više od 6 mjeseci – rekla je popularna pjevačica i zadovoljila znatiželju brojnih obožavatelja.

Taylor je jučer na dodjeli nagrada Elle Awards u Londonu, proglašena ženom godine i tu laskavu titulu preuzela od Katy Perry, prošlogodišnje pobjednice

Linker
25. travanj 2024 22:35