ZAHVALA OBOŽAVATELJIMA

The National snimili promo video s hrvatskom zastavom

Nakon što je prije dva tjedna američka rock grupa The National održala koncert u Zagrebu, njihovi obožavatelji bili su i više nego zadovoljni te su isticali da je to jedan od najboljih koncerata koji su posljednjih godina mogli vidjeti.

Izgleda da su jednako tako mislili i rockeri iz The Nationala, koji su prvo na svojoj stranici napisali da je zagrebačka publika jedna od najboljih s kojom su se susreli, a zatim su ovih dana i objavili promidžbeni spot koji su snimili – ispred hrvatske zastave. Naime, danas (26. studenog) je objavljena nova dopunjena verzija njihovog hvaljenog albuma “High Violet”, koji je časopis Q proglasio albumom 2010., pa su u jednoj od prostorija Boćarskog doma snimili kratki promo skeč kojim su pokušali objasniti po čemu je nova verzija bolja od “normalnog” albuma.

Kako su odlučili pozirati ispred hrvatske zastave? Navodno to nije bio prvotni plan, ali kada su članovi grupe zastavu pronašli u prostoriji, bio im je zanimljivo stati ispred nje i tako na jedan način zahvaliti obožavateljima.

Pogledajte video:

Linker
25. travanj 2024 17:51