SCREENSHOT
VELIKO FINALE

THE VOICE U finale idu tri mušketira i jedna kraljica

Četiri veličanstvena glasa prošla su do samog finala i kreću u posljednju fazu priprema za nastup koji će odlučiti o konačnoj pobjednici ili pobjedniku.

U polufinalnoj emisiji sve je bilo u rukama publike koja je telefonskim pozivima i SMS porukama odlučivala o sudbini mladih talenata, dok su mentori Jacques Houdek, Indira Levak, Ivan Dečak i Tony Cetinski imali samo pravo prokomentirati svaki od nastupa.

Prvi je nastupao Ivanov tim. Marin Jurić Čivro i Iva Gortan našli su se u dvoboju koji je izgubila Iva.

– Bojim se Marinove tople karizme koja sve osvaja – izjavila je prije nastupa Iva i odlukom publike napustila show.

– Oboje sam ih htio u svom timu i jako mi je stalo do njih. Divne su osobe i izuzetno su napredovali. Pjevaju iz srca i daju se maksimalno – izjavio je Ivan o polufinalistima i čestitao Marinu koji je oduševio svojim elegantnim izgledom, ali i vokalnom izvedbom.

Tim Indira također se sveo na dva imena. Mateo Resman i Ana Opačak oduševili su svojom emocijom i vokalima, no publika je odlučila kako u finale ide Mateo.

– Indira, ti znaš da ćeš uvijek biti moja druga majka – izjavio je Mateo i ponovno rasplakao svoju mentoricu koja je bila puna riječi hvale za oba polufinalista.

Skromna Ana bila je zahvalna na podršci svoga tima koji joj je omogućio da do kraja ostane vjerna svom glazbenom izričaju koji toliko voli.

– Ana je još na početku showa izjavila kako joj pobjeda nije imperativ – otkrila je Indira i dodala kako je presretna što je imala priliku raditi s tako krasnom osobom kao što je ona.

Tim Tony sastojao se od dva muškarca koji su svojim šarmom i vokalom osvojili publiku, Ipak, između Alena Bičevića i Jure Brkljače – publika je odabrala Juru.

– Znao sam da ćemo nas dvojica ići do kraja – rekao je Jure prije svoga nastupa Alenu, koji se na kraju zahvalio Tonyju na životnoj školi, ali i košulji koju mu je mentor posudio.

– Jure ne samo da pjeva i svira, nego piše i pjesme. Čak bih ga zamolio da mi jednu od njih pokloni – našalio se Tony koji je bio sretna što su muške snage dogurale do samog kraja.

Tim Jacques također je izrodio dva prekrasna vokala i dva sasvim različita stila. Međutim, s velikom razlikom u glasovima u samo finale prošla je Nina Kraljić, od milja zvana Kraljica dok je mladi Dino Petrić oduševio pjesmom na engleskom.

– Nina je moj favorit od samog početka – otkrio je mentor Jacques i dodao kako joj predviđa veliku i karijeru i izvan granica Hrvatske.

Dinina izvedba sve je digla na noge, uključujući i mentore. Skromni Hvaranin bio je pun riječi hvale sretan što se je došao pred samo finale.

Linker
19. travanj 2024 13:37