OPET PLAVUŠA

Tiger Woods ima novu djevojku?

Nakon što je u kolovozu prošle godine bivšoj supruzi Elin Nordegren isplatio gotovo 100 milijuna dolara u brakorazvodnoj parnici, slavni golfer Tiger Woods navodno je pronašao novu ljubav. Riječ je o 22-godišnjoj studentici Alyse Lahti Johnston s kojom se, kako nagađaju američki mediji, viđa posljednjih tjedana, a nemali broj novinara je primjetio kako nova ljubavnica prilično sliči bivšoj supruzi.

– Ona je stvarno divna cura, pametna i zabavna. A ujedno je i pomalo divlja. Doista se voli zabavljati – opisao je Alyse njezin neimenovani prijatelj, koji je također napomenuo da zasad par ne razmišlja preozbiljno o svojoj vezi, već se zabavljaju iz dana u dan. A da se mlada studentica voli zabavljati pokazala je i prošle godine, kada je na Floridi uhićena zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. No, ona je tvrdila da crvene oči nije imala zbog alkohola već zbog manjka sna.

No, iako je “problematična studentica”, Alyse Lahti Johnston nikako nije strankinja u svijetu profesionalnog sporta. Njezin je otac, naime, direktor IMG-a, jedne od najpoznatijih sportskih agencija u svijetu, koja između ostalih zastupa i Tigera Woodsa.

Linker
24. travanj 2024 05:32