OSTAVLJENI PRELJUBNIK

Tiger Woods - osramoćen i gol

Američki igrač golfa Tiger Woods prolazi kroz teško životno razdoblje. Nakon automobilske nesreće na vidjelo su izašle njegove brojne ljubavne afere, te njegova supruga Elin Nordegren, želi okončati njihov brak i vratiti se u Švedsku.

Navodno je već kontaktirala odvjetnika zbog razvoda, ali će pravnu proceduru pokrenuti tek nakon božićnih blagdana. U prilog tomu idu i vijesti iz Švedske, gdje je potvrđeno da je Tigerova prevarena supruga kupila veliko imanje na otoku u blizini Stockholma.

Bijes njegovih ljubavnica također se obrušio na američku zvijezdu, te najnovije glasine navode da je jedna od njih spavala s golferom iste noći kad je umro njegov otac. Kao da to nije dovoljno, u zadnjih tjedan dana procurila je vijest da su trebale biti objavljene njegove obnažene fotografije u porno časopisu Playgirl.

Daniel Nardicio, direktor prodaje magazina za odrasle, tvrdi da je uredništvo primilo niz slika na kojima je navodno goli Tiger Woods, amaterski snimljenih. Pošto nisu sa stopostotnom sigurnošću mogli odrediti da je uistinu riječ o Woodsu, odbili su objaviti fotografije u novom broju.

– Ovo je odličan primjer onoga što naša uređivačka politika odbija objaviti. Draže su nam osobe koje se same odluče skinuti i dati pristanak za editorijal – objasnio je Nardicio.

Linker
16. travanj 2024 07:53