TIGAR U KLOPCI

Tigera Woodsa proziva bivša ljubavnica

Tiger Woods (33), američki igrač golfa, u subotu se nedaleko od svoje vile u Orlandu na Floridi, autom zabio prvo u hidratant a potom se zaustavio na stablu. Susjedi tvrde da su vidjeli kako njegova supruga, bivša manekenka, Šveđanka Elin Nordegren (29) s kojom ima dvoje male djece, razbija palicom prozore na njegovom cadillacu escaladeu. Pretpostavlja se da je bijesna supruga napala Woodsa jer je saznala za njegove brojne prevare, među ostalima i za vezu s voditeljicom Rachel Uchitel i konobaricom Jaimee Grubbs.

Samo dan prije nego se pojavila vijest o njegovoj nevjeri, otkriveno je da je igrač golfa telefonirao svojoj navodnoj ljubavnici, 24-godišnjoj konobarici Jaimee Grubbs i ostavio joj poruku u kojoj je moli da izbriše svoj pozdrav na telefonskoj sekretarici.

“Hej, ovdje Tiger. Molim te da mi napraviš ogromnu uslugu. Možeš li maknuti pozdrav na kojem se predstavljaš sa svoje sekretarice? Žena mi je pronašla brojeve u mobitelu i mislim da će te nazvati. Pa ako bi mogla, molim te samo na neko vrijeme makni svoje ime sa pozdravne poruke. Ostavi samo broj. Moraš mi to učiniti. Jako je bitno. I to brzo. Bok.” glasila je poruka američkog igrača golfa, obavljeno je na stranici Usmagazine.com.

U ovotjednom izdanju tabloida Us Weekly, konobarica opisuje detalje njihove 31-mjesečne afere. Otkrila je da su se upoznali u travnju 2007., te da su spavali najmanje 20 puta. Sve je podastrijela i dokazima: kompromitirajućim fotografijama i uvidom u preko 300 sačuvanih lascivnih poruka koje je sportaš razmjenio s njom tijekom veze.

-Sviđala mi se naša veza i kako smo se slagali. Ali ipak sam znala da ne možemo ostati zajedno. Uvijek bi između nas bila njegova žena ili netko treći – objasnila je svoj postupak Jaimee Grubbs.

Linker
20. travanj 2024 03:23