Instagram/Giselebundchen
IPAK LJUBAV

Tom Brady demantirao razvod od Gisele Bündchen

Nakon velike afere “Deflategate” u kojoj se našao američki sportaš i suprug Gisele Bündchen (35) krenula su i šuškanja da je njihovom braku došao kraj, no Tom Brady (38) je napokon odlučio sve demantirati.

– Imamo nevjerojatan odnos. Ja sam sretan čovjek. Blagoslovljen sam što sam kroz cijelu aferu imao podršku obitelji, a osobito njenu podršku. Bezuvjetno se podržavamo i uvijek će tako biti. Sretan sam što sa svojom životnom partnericom imam tako nevjerojatan odnos. Mislim da nikad ništa neće to uništiti – komentirao je Tom brojne medijske napise.

Pisalo se da su sukobi i svađe poznatog para nakon velikog skandala, kada je igrač američkog nogometa suspendiran iz NFL lige, postali sve češći, te da su se najčešće svađali oko odgoja djece i da su se sporazumno odlučili razvesti i podijeliti popriličnu imovinu.

Tom i Gisele u braku su od 2009. godine, a zajedno imaju dvoje djece – sina Benjamina (5) i kćer Vivian (2). Iako Gisele još uvijek nije dala nikakvu izjavu, na svom Instagram profilu redovito objavljuje obiteljske fotografije kojima poručuje da je obitelj najvažnija.

https://instagram.com/p/57GSDOHtOs/?taken-by=gisele

Linker
19. travanj 2024 17:32