sipa/Cropix
DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI

Top 5 tajnih zvjezdanih vjenčanja

Tajno vjenčanje Brada Pitta i Angeline Jolie iznenadilo je sve unatoč tome što su već 9 godina zajedno te su zaručeni od 2012. godine. Slavni glumci nisu ničime odavali da se datum vjenčanja bliži, a sretnu vijest uspjeli su skrivati od javnosti čak pet dana nakon ceremonije.

Ipak, omiljeni holivudski par nije jedini koji nas je iznenadio tajnim vjenčanjem – Beyonce i Jay Z, Blake Lively i Ryan Reynolds te slavne glumice Zoe Saldana, Keira Knightley i Kerry Washington uspjeli su najljepši dan u životu sakriti od javnosti.

1. Blake Lively i Ryan Reynolds

Poznati glumci od samog su početka veze izbjegavali govoriti o privatnom životu u medijima pa su sve šokirali kada su nakon manje od godinu dana veze izgovorili sudbonosno ˝da˝ i to u najvećoj tajnosti – jedino što se zna o njihovom vjenčanju 2012. godine je da ga je organizirala Martha Stewart, i da je mlada blistala u vjenčanici modne kuće Marchesa.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

2. Kerry Washington i Nnamdi Asomugha

Slavna glumica, zvijezda TV serije Skandal, ne voli javnosti izlagati svoj privatan život pa nije čudno da se o njenom vjenčanju za sportaša Nnamdija Asomugha ni danas ne znaju nikakvi detalji. Kerry i Nnamdi vjenčali su se 2013. godine, a jedini poznati detalj je da se radilo o maloj privatnoj ceremoniji održanoj u kući njihovih prijatelja. Par je u travnju ove godine dobio kćer Isabelle Amarachi.

sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

3. Zoe Saldana i Marco Perego

Poznata glumica izgovorila je sudobnosno ˝da˝ u lipnju 2013., nakon dva mjeseca veze. Vjenčanje je održano u takvoj tajnosti da se za njega saznalo tek tri mjeseca kasnije. Zoe je trenutno trudna, a navodno očekuje blizance.

sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

4. Keira Knightley i James Righton

Nakon više od dvije godine veze par se odlučio vjenčati u Francuskoj 2013. godine. Iako je vječanje bilo iznenađenje, vijest nije držana u tajnosti jer su fotografi par uspjeli snimiti odmah nakon ceremonije. Keira je odjenula kratku Chanelovu haljinu od tila, koju je kasnije nosila na različita svečana događanja. Par je kasnije organizirao veliku privatnu ceremoniju na kojoj je Keira zablistala u haljini modne kuće Valentino.

sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

5. Beyonce i Jay Z

Slavni glazbenici zajedno su od 2001. godine, a vjenčali su se u tajnosti u Jay Z-jevom penthouseu u New Yorku 4. travnja 2008. godine. Iako nikada nisu objavljene nikakve fotografije vjenčanja, Beyonce i Jay Z iznenadili su obožavatelje kada su za vrijeme ovogodišnje turneje On the Run u pozadini pustili nekoliko obiteljskih snimki s vjenčanja.

Sipa/Cropix

FOTO:Sipa/Cropix

Linker
19. travanj 2024 16:46