Splash
PREDALI PAPIRE ZA RAZVOD

TREĆI RAZVOD ZA HALLE BERRY Nagli temperament presudio braku

Šuškanja o problemima u braku slavnih glumaca krenula su još u srpnju ove godine, a Halle Berry (49) i Olivier Martinez (49) sada su potvrdili da je njihovom braku došao kraj.

– Idemo dalje s poštovanjem i ljubavlju jedno prema drugom, a najvažnije će nam biti da činimo ono što je najbolje za našeg sina – stoji u zajedničkoj izjavi slavnog para koji je u zahtjevu za razvod kao razlog naveo nepomirljive razlike.

S obzirom da je par potpisao predbračni ugovor, razvod bi trebao biti brzo riješen, a oboje traže zajedničko skrbništvo nad sinom Maceom, s time da je Halle zatražila da je Olivier dužan osigurati prijevoz za vrijeme posjeta te treba zatražiti dopuštenje ako njihovog dvogodišnjeg sina želi voditi negdje izvan Kalifornije.

Još u srpnju pisalo se kako par već nekoliko mjeseci ne živi zajedno, a Halle je na razvod potaknula Olivierova nagla narav i incident na aerodromu kada je slavni glumac nasrnuo na zaposlenika aerodroma s dječjom autosjedalicom.

Da je taj incident itekako utjecao na njihov brak pokazuje i to što su samo sedam dana nakon što ih je zaposlenik losanđeleskog aerodroma tužio i zatražio pet milijuna dolara odštete predali papire za razvod.

Olivier Martinez  with baby Mateo, Nahla and Halle Berry arrive from France and Oliver gets angry and shoves man with the baby carrier January 4, 2015,  X17online.com
JLP / Juliano-Tomas-FK/X17online.com

Foto: JLP

Za Halle će to biti treći razvod – slavna glumica bila je u braku s igračem bejzbola Davidom Justiceom od 1993. do 1996., a s pjevačem Ericom Benétom bila je u braku dvije godine, od 2001. do 2003. godine. Slavna glumica osim sina s Olivierom ima i kćer Nahlu koju je dobila u vezi s Gabrielom Aubryjem.

Za Oliviera će to biti prvi razvod, a prije Halle bio je na glasu kao ženskar te je iza sebe imao brojne veze s glumicama i manekenkama poput Mire Sorvino, Kylie Martinez, Goye Toledo, Rosie Huntington-Whiteley i Juliette Binoche.

Linker
17. travanj 2024 16:47