PRLJAVO KAZALIŠTE

Trijumf u Areni

Svoj 30. Rođendan rock grupa Prljavo kazalište proslavila je spektakularnim koncertom u Areni Zagreb, a njihove hitove Kiše jesenje, Lupi petama, Heroji ulice i druge došle su slušati i cijele obitelji pa su s Prljavcima dva i pol sata pjevali i plesali roditelji i djeca. Koncert kojim je službeno otvorena Arena Zagreb započeo je himnom koju je izveo Akademski zbor Ivan Goran Kovačić, a Prljavo kazalište najavio je Rene Bitorajac.

– Vrlo je teško srediti dojmove nakon ovakvog koncerta. U ovoj ogromnoj dvorani trebalo je stalno kontrolirati i publiku jer je dvorana poput stadiona, vrlo teška za odraditi. Ponosni smo da smo baš mi odsvirali prvi koncert u Areni. A publika je bila fenomenalna – rekao je vođa grupe Jasenko Houra.

Među 22.400 posjetitelja, koliko ih se 17. siječnja okupilo u Areni Zagreb, bili su i Aki Rahimovski, Božidar i Sanda Alić, Dubravko Šimenc, Goran Grgić, Andrija Jarak, Milan Bandić, Dražen Kokanović, Jadranka Kosor, Danko Družijanić, Božo Biškupić, Bianka Matković , Toni Cetinski i Davor Štern.

Snježana Dragojević Harapin

Linker
20. travanj 2024 15:17