PREKID PA POMIRBA

Turbulentna ljubavna veza Vlatke Pokos i Ivice Biljana

Nakon što je bivši lički maneken, koji godinama živi u Kanadi, prije nekoliko dana izjavio kako je prekinuo vezu s Vlatkom Pokosom (45) jer je saznao sve o njenoj prošlosti, sada je za 24sata otkrio kako su njih dvoje ipak uspjeli riješiti sve probleme.

– Vlatka je nevjerovatna žena, ona me razumije. Naš je problem veza na daljinu, prebrodit ćemo mi to. Razgovaramo o sljedećem koraku u našoj vezi. Ljubav pobjeđuje sve probleme – izjavio je Ivica Biljan (46) koji je prije samo par dana govorio kako joj više ne može vjerovati jer je doznao sve o njenoj prošlosti nakon što je pročitao njenu knjigu Život u raju.

Ivica je dodao kako joj je oprostio burnu prošlost te da je njegova odluka bila nagla, a koji je to sljedeći korak u vezi nije otkrio. Vlatka cijeli prekid, koji je zahvaljujući izjavama bivšeg manekena odjeknuo u javnosti, nije željela komentirati, jedino je na Instagramu objavljivala fotografije s porukama poput: ‘Nemoj suditi druge jer će i tebi biti suđeno’, ‘Ako sudiš ljude, nemaš vremena voljeti ih’, ‘Stvari nisu uvijek onakve kakve se čine’ te fotografiju s voljenom bakom pokraj koje je napisala: ‘Moja mila baka, čista duša. Ona mi je dala sve najvrednije što imam. Moju ljubav. Za sve ljude. I one zle. Njima ljubav najviše treba…’.

https://instagram.com/p/8gLmYUThFq/?taken-by=vlatkapokos

– Moja je baka bila posebna osoba. Nije završila visoke škole, ali imala je u sebi mnogo topline, ljubavi, plemenitosti i širine, neobične za osobu koja nije vidjela puno svijeta. Meni i mojim sestrama dala je puno ljubavi, poštivala je naše različitosti i svoj je život posvetila nama – izjavila je Vlatka u lipnju u intervjuu za Gloriju i tada priznala kako joj je neizmjerno žao što njena baka, koja je preminula prije nekoliko mjeseci, nije upoznala njenog Ivicu.

Poznata voditeljica tada je priznala kako je nakon svega što je prošla bila spremna ostati sama.

– Volim svoj posao, svoje prijateljice, sport kojim se bavim, svoj stan, Hrvatsku, i mislila sam da nije kraj svijeta ako nemam obitelj i djecu pa ne živim po ustaljenim društvenim mjerilima. Nije me to činilo jako sretnom, niti je bio moj izbor, ali sam to prihvatila znajući da o nekim stvarima ipak odlučuje neka viša sila. I kad sam već potpuno digla ruke od muškaraca, upoznala sam Ivicu. Prva mi je pomisao bila: ‘Vau, ovaj će mi slomiti srce’ – izjavila je u lipnju i dodala kako je sigurna da je Ivica ljubav njenog života.

Vlatka je nakon prekida izbrisala sve njihove zajedničke fotografije na Instagramu, a prekid komentirala samo objavama na Instagramu.

Linker
18. travanj 2024 02:05