OSTVARENA BAJKA

Udala se Anne Hathaway

Američka glumica Anne Hathaway (29), proslavljena ulogom Mije Thermopolis u “Princezinim dnevnicima”, u kalifornijskom se Big Suru u subotu navečer udala za Adama Shulmana (31), dizajnera nakita kojeg ljubi od 2008. godine.

Svadbeno slavlje za dvjestotinjak uzvanika otpočelo je još u petak generalnom probom u hotelu Ventana Inn and Spa, da bi se jučer nastavilo na obližnjem privatnom posjedu. Mladenka je nosila Valentinovu vjenčanicu, a dekor je, prenosi magazin People, bio inspiriran okolnom prirodom.

Par se nakon tajne veze zaručio prošlog studenog te u veljači ove godine u New Yorku priredio zabavu za 125 članova obitelji, od kojih se mnogi nisu poznavali. Shulman, koji se također bavio glumom, u suradnji s tvrtkom Kwiat sam je izradio zaručnički prsten.

– Odmah smo pali jedno na drugo, ali nismo istoga časa prohodali. On je mislio da ja imam dečka, a ja da on ima djevojku. Adam mi je ustvari pokvario planove. Nadala sam se provesti malo vremena sama, a onda sam se budalasto zaljubila u njega – rekla je Anne obznanjujući zaruke.

Prije Shulmana Hathaway je bila u vezi s trgovcem nekretninama Raffaellom Follierijem koji je 2008. uhićen zbog 50 milijuna dolara teške pronevjere vezane uz kupovinu katoličkih crkava u SAD-u. FBI je tada ispitivao i Hathaway, ali protiv nje nije podignuta optužnica. Zato je vještu kradljivicu nedavno utjelovila kao Žena mačka u novom filmu o Batmanu.

Linker
19. travanj 2024 08:30