TREĆI PUT SUPRUGA

Udala se Kate Winslet

Britanska glumica Kate Winslet (37) u svoj treći brak s Nedom RocknRollom (34) stupila je početkom prosinca na maloj ceremoniji u New Yorku. Njeno glasnogovorništvo tek je ovih dana potvrdilo da je zvijezda “Titanica” ponovno vezana vječnim savezom, a za vjenčanje navodno nisu znali ni glumičini roditelji. Uz Kate je, međutim, bio filmski partner Leonardo DiCaprio te djeca iz proteklih brakova Mia i Joe.

Za Neda RocknRolla, koji je ime Abel Smith odmijenio jer se, kaže, u životu želi samo zabavljati i uživati, Winslet se zaručila ovoga ljeta, a u vezi su od jeseni 2011. Upoznali su se u kolovozu te godine kada je glumica iz požara na karipskom otoku Necker spasila devedesetogodišnju majku Richarda Bransona, Nedovog strica. Nećaku ekscentričnog milijardera ovo je drugi brak, a za život zarađuje sudjelujući u Bransonovu projektu turističkih putovanja u svemir.

Winslet je pet godina bila u vezi s glumcem Stephenom Tredreom, koji je preminuo od raka u vrijeme kada je “Titanic” kretao u postprodukciju. Prvi suprug bio joj je engleski redatelj Jim Threapleton, a drugi Sam Mendes za kojeg se 2003. udala također u tajnosti. Neposredno prije RocknRolla Winslet je ljubila Louisa Dowlera.

Linker
25. travanj 2024 14:40