BOŽIĆNA AKCIJA

Ultimativna rasprodaja knjiga i popusti do 90 posto na Bestseller.hr

Božićni dar više je od pukog predmeta – to je gesta kojom pokazujete koliko vam znači osoba koju darivate. Knjiga je oduvijek bila ponajbolji poklon, a zahvaljujući senzacionalnom sniženju cijena na online knjižari Bestseller.hr darivanje postaje brzo i povoljno, bez gužvi i živciranja.

Knjiga je izvrstan dar za svakoga jer otvara čitav jedan novi svijet. Ona je avantura ili putovanje, ona podučava ili podržava. Uz nju se možete smijati i plakati, a uvijek joj se možete vraćati. Iskustvo prvog čitanja dobre knjige je vječno, a sa svakim ponovnim čitanjem ono se produbljuje i postaje sve bolje. Kad kupujete knjigu, ne morate brinuti hoće li se uklopiti u odjevnu kombinaciju ili hoće li se prerano potrošiti. Možda je tehnologija uznapredovala, no još ne postoji uređaj koji će nadmašiti iskustvo čitanja dobre knjige uz topli napitak.

SNIŽENJE DO 90 POSTO

Online knjižara Bestseller.hr snizila je cijene popularnih naslova i do 90 posto u sklopu velike blagdanske rasprodaje. Dok se temperature spuštaju, vi možete već ovog trena, iz udobnosti svog toplog doma početi kupovati knjige koje ćete staviti pod bor svojih najmilijih.

Izbjegnite gužve u gradu i nepotrebnu nervozu te knjige kupite preko interneta nawww.bestseller.hr, a one će već za nekoliko dana stići na vašu adresu. Bez nepotrebnog stresa, bez probijanja budžeta za poklone.

POSEBNE PREPORUKE

Iz online knjižare Bestseller.hr poručuju kako će se na akciji naći i DVD-i domaćih filmskih klasika za samo 5 kuna uz koje možete provesti mirne blagdanske dane. Posebna prilika su i knjige kolumnista kao što su Dežulović, Jergović ili Tomić koje mogu biti vaše za samo 10 kuna.

Knjige Marije Jurić Zagorke ruše rekorde prodaje i savršen su poklon za sve željne literarne avanture. Cijene njenih superpopularnih naslova počinju već od 9.90 kuna – iskoristite priliku i upotpunite svoju kolekciju djela jedne od najpopularnijih domaćih autorica te otkrijte zašto su njene knjige najprodavanije na www.bestseller.hr.

Nakon bogatih blagdanskih obroka mnogi će razmišljati o dijeti – iskoristite priliku i kupite knjigu „Dukan dijeta“ i knjigu odabranih recepata za samo 60 kuna. Ako predviđate da će netko od vaših najdražih donijeti novogodišnju odluku koja uključuje mršavljenje i bolju prehranu, onda će ove knjige biti savršen poklon za pod bor.

Posjetite Bestseller.hr i birajte najpopularnije naslove u sklopu Božićne akcije, bez gužve i čekanja u redu. Naravno, ne zaboravite posvetu jer ona poklon čini osobnim i nezaboravnim!

Linker
25. travanj 2024 04:48