GLORIA PROMO

Uz svaku kupnju iz doručak ponude McDonald's vam daruje kavu s mlijekom te Jutarnji List i Gloriju IN

U subotu 19. i 26.10. do 10.30 sati, u bilo kojem od vama omiljenih McDonald’sovih restorana.

Doručak bez kave? Subotnje jutro bez Jutarnjeg?

Ukoliko vas je uzrujala već sama pomisao na ove dvije stvari, dobrodošli u klub pravih vikend hedonista. Vama ne treba gradska vreva i ne pristajete na kompromise vezano uz kvalitetu kave. Vi ste oduševljeni što ne mijenjajući lokaciju i svoj omiljeni brend, od sada možete uživati i u vrhunskom doručku s najkvalitetnijom kavom.

McDonald’s stavlja užitak svojih vjernih gostiju na prvo mjesto te vam je za iduća dva vikenda pripremio pravo subotnje prijepodne po vašem izboru – uz svaku kupnju iz doručak ponude, do 10.30 sati, u bilo kojem od vama omiljenih McDonald’sovih restorana bit ćete darivani kavom s mlijekom te dnevnim izdanjem najčitanijeg hrvatskog dnevnika, Jutarnjeg lista. Sva sreća pa ćete uz Jutarnji list, dobiti i subotnji prilog popularnog lista – Gloriju IN, i na taj način osim vijesti iz politike, gospodarstva i svijeta biti informirani i o najnovijim trendovima i hit novostima. Jedna od njih je svakako i kava u McDonalds’u, proširite vijest dalje!

Svjetski popularan brend nikada ne pristaje na manje, u što su se zasigurno uvjerili i najrazmaženiji kavoljupci već nakon prve šalice u McDonald’su. Naravno, nakon što su se konačno odlučili kako pripremljenu kavu žele, jer sve varijante, od najobičnije kave s mlijekom– koja je u McDonald’su sve samo ne obična – mame i izgledom i mirisom, i prije nego ih okusite.

Radi se o stopostotnoj arabica kavi, koja je pritom uzgojena u skladu s principima održivog razvoja. A kako bi se sačuvala aroma, jedna od najprimamljivijih prednosti ovog toliko nezaobilaznog napitka, u McDonald’su odlučili kavu mljeti tek kada je vi naručite. Idete li i vi tako daleko za svoje goste?

Linker
24. travanj 2024 19:49