SEDMICA

Victoria Beckham nakon tri sina rodila curicu

Nakon tri “tatina sina”, modna dizajnerica Victoria Beckham (37) dobila je i svoju curicu. Supruga nogometaša Davida Beckhama (36) rodila je u Los Angelesu 3450 grama tešku djevojčicu, koju su ponosni roditelji nazvali Harper Seven.

– Victoria se dobro osjeća, a braća su oduševljena što sada imaju malu sestru – napisao je David Beckham na svojoj facebook stranici, gdje je i objavio sretnu vijest.

Najviše pažnje izazvalo je neobično ime koje su Beckhamovi dali svojoj kćerki. Seven (Sedam) je najvjerojatnije posveta ocu, koji je u Manchester Unitedu te engleskoj reprezentaciji na leđima nogometnog dresa nosio broj sedam, dok je nejasno odakle je došla inspiracija za ime Harper. Britanski mediji nagađaju da bi ime moglo biti inspirirano modni časopisom Harper’s Bazaar ili, pak, autoricom romana “Ubiti pticu rugalicu” Harper Lee.

Victoria i David Beckham zaljubili su se 1997. godine, a vjenčali su se 4. srpnja 1999. godine. Malena Harper Seven njihovo je četvrto dijete, a prije nje dobili su tri sina – Brooklyna Josepha (12), Romea Jamesa (8) i Cruza Davida (6).

Linker
19. travanj 2024 14:42