UPITAN POVRATAK

Victoria Beckham osjeća emotivni pritisak da nastupi sa Spice Girls

Oduševljenje među fanovima britanske pop grupe Spice Girls naglo je naraslo prije dva tjedna, kada je objavljeno da će se peteročlana ekipa ponovno okupiti prvi puta nakon 2008. godine, i to za nastup na zatavaranju Olimpijskih igara u Londonu.

Vrlo brzo nakon prvotne najave u javnosti su se pojavile prepirke između bivših kolegica, uglavnom između Victorije Beckham, tada poznate kao Posh Spice i Mel B, koje navodno više ne mogu biti u istoj prostoriji zajedno. Tako je propao i pokušaj da su grupa ponovno okupi za proslavu Dijamantnog jubileja kraljice Elizabete II u lipnju ove godine.

– Niti jedna od nas ne razumije zašto ona ne želi iskoristiti prilike koje nam se pružaju. Sada je vrijeme da ponovno budemo grupa, a ona i Mel B ne mogu boraviti u istoj prostoriji – otkrila je Daily Mailu Geri Halliwell.

No kako izvještava britanski magazin Marie Claire, gospođa Beckham osjeća emotivni pritisak da ipak nastupi na zatvaranju Igara. Njena najveća briga jest nova karijera u modi – brine se da će pjevanje i plesanje na pozornici i povratak u domenu Posh Spice narušiti njen kredibilitet i imidž u modnom svijetu. A kako se modni tjedan u New Yorku sve više bliži, Victorija je rastegnuta između svojeg starog i novog svijeta.

Linker
23. travanj 2024 19:33