Sipa/Cropix
POSTOJANA VEZA

Victoria i David Beckham - 15 godina brenda Beckham

Danas umirovljeni nogometaš i uspješna modna dizajnerica, a prije 15 godina jedan od najboljih svjetskih nogometaša i pjevačica – David Beckham i Victoria Adams vjenčali su se 1999. i ove godine proslavili su 15. godišnjicu braka.

Tokom tih 15 godina postali su jedan od najpopularnijih svjetskih parova, te od svoje obitelji izgradili svojevrstan brend. Što god Beckhamovi radili ili gdje god se pojavili, to mediji poprate.

Victoria se od pop pjevačice i bivše Spajsice u međuvremenu transformirala u uspješnu modnu dizajnericu, a David je završio svoju aktivnu nogometnu karijeru. Roditelji su četvero djece i djeluju poput skladne obitelji. Victoria je jednom prilikom izjavila kako oni rade prititsak jedno drugome te da je to tajna njihova ugodnog zajedničkog života. No ipak, tokom 15-godišnjeg braka nije sve uvijek teklo glatko.

Upoznali su se davne 1996. kada su Spice Girls bile na vrhuncu slave, a David Beckham zgodni igrač Manchester Uniteda.

David je u svojoj autobiografiji šaljivo napisao kako je njegova supruga izabrala njega iz albuma sa sličicama nogometaša, a on nju s televizije. Upoznali su se na humanitarnoj nogometnoj utakmici, a David kaže da su oboje odmah znali da su si suđeni.

Zgodni nogometaš je misterioznu Spajsicu, čiji je nadimak u bendu Spice Girls bio Posh, zaprosio 1998., a vjenčali su se sljedeće godine u dvorcu u Irskoj.

Iste godine dobili su i svog prvog sina Brooklyna i to je bio početak slavne obitelj Beckham. Par se uvijek volio pojavljivati u javnosti i obilaziti mnoga događanja tako da su ih prvo domaći britanski, a onda i svjetski mediji, počeli zvati Posh i Becks.

Drugi sin Romeo na svijet je stigao 2002. nakon čega se cjiela obitelj preselila u Madrid kada je David 2003. potpisao ugovor sa španjolskim nogometnim klubom Real Madridom.

Španjolska avantura nije im ostala u lijepom sjećanju jer su se tamo Davidu pripisivale preljubničke afere, no Victoria je ostala uz svog supruga. U Španjolskoj im se 2005. rodio i treći sin Cruz.

Nakon turbulentnog razdoblja u Madridu, par se 2007. preselio u Ameriku gdje je David potpisao za L.A. Galaxy. U Los Angelesu su se počeli družiti s američkim celebrityjima poput Toma Cruisea i Katie Holmes i Willa i Jade Smith.

Život u Americi svidio im se, kako je Victoria jednom prilikom izjavila, zbog lijepog vremena i sigurnog okruženja za djecu, a dizajnericu je fasciniralo i što u SAD- u muškarci i žene imaju jednake mogućnosti za razvijenje svojih karijera.

I doista, od dolaska u Ameriku, Victoria se aktivno posvetila svojoj dizajnerskoj karijeri i afirmirala se u tom poslu.

U obitelj Beckham 2011. stigla je Harper, prva djevojčica i četvrto dijete slavnog para.

Kako su se mijenjali Victoria i David tokom posljednih 15 godina pogledajte u fotogaleriji!

Linker
12. siječanj 2022 03:56