Sipa/Cropix
U IŠČEKIVANJU

VIDEO Charlie Sheen priznao da je HIV pozitivan

Glumac je priznao ono o čemu se već neko vrijeme šuškalo, a to je da je HIV pozitivan.

Charlie Sheen to je javno obznanio u američkom Today showu i to, kako je sam rekao, da bi zaustavio ucjenjivanje i razne medijske spekulacije, ali i kako bi pomogao drugim ljudima.

Glumac je rekao da se, otkad je saznao da je HIV pozitivan, ponaša odgovorno i da to nije zatajivao svojim seksualnim partnericama.

Tokom intervjua Charlie je bio vidno nervozan i uznemiren; ispričao je kako je saznao da je HIV pozitivan prije četiri godine te da je kroz to vrijeme plaćao ljudima koji su znali i koji su ga ucjenjivali tom informacijom.

Sada je, kaže, odlučio tome stati na kraj.

Holivudskog glumca Charlija Sheena, iako je već pedesetogodišnjak, i dalje se smatra najzločestijim dečkom u filmskoj industriji i to zahvaljujući stilu života koji vodi.

Opijanje, drogiranje i mnogobrojne kratke veze s glumicama i manekenkama njegova su svakodnevnica, a nerijetko se i potuče, bilo sa paparazzima, svojim prijateljima ili pak gostima u kafiću.

Upravo se to dogodilo i ovih dana, kad je Charlie nasrnuo na jednog gosta u lokalu gdje se zabavljao i to zbog, kako tvrde njegovi bližnji, velikog stresa kojem je trenutno izložen. Naime, neposredno prije toga najavljen je ovaj veliki Charijev intervju u kojem je otkrio svoju veliku tajnu.

Charlijeva bivša supruga Denise Richards (44) navodno već godinama zna ga je glumac HIV pozitivana, a zarazio se nakon njihova razvoda 2006., pa tako ona i njhove zajedničke kćeri, Sam (11) i Lola (10) nisu zaražene.

Instagram

Foto: Instgram

Glumac je nakon toga bio u braku s Brooke Mueller (38) s kojom s kojom ima blizance Boba i Maxa, a Brooke je priznala kako su se zajedno drogirali i da strahuje da ju je možda zarazio.

Charlie Sheen bio je najplaćeniji televizijski glumac do 2011. godine i to zahvaljujući seriji Dva i pol muškarca iz koje je iste godine otpušten zbog problematičnog ponašanja.

Nakon toga glumac se par puta prijavljivao na rehabilitaciju, ali ni jednom nije izdržao do kraja.

– Negdje na svijetu uvijek je happy hour – rekao je svojedobno glumac objašnjavajući da rehabilitacija jednostavno nije za njega.

Linker
25. travanj 2024 21:29