Sipa/Cropix
IAKO JE ZASLUŽNA ZA NJEGOVU KARIJERU

Više nikad ne želim snimati sa svojom suprugom

Slavni glumac, koji je zbog svoje glume često bio izložen kritikama i ruganju, kroz godine postao je jedan od najcjenjenijih holivudskih glumaca, a on smatra da je za sve to zaslužna njegova supruga Jennifer Garner (42).

Ben Affleck (42) i Jennifer u braku su već devet godina, a upoznali su se 2001. godine na snimanju filma Pearl Harbor te se zaljubili na snimanju drugog zajedničkog filma Daredevil.

– Upoznavanje Jennifer, zaljubljivanje u nju i povezanost s njom dali su mi snage da kažem: ˝U redu. Spreman sam za Hollywood.˝ To su bili koraci koji su mi bili potrebni – priznao je slavni glumac, ali i otkrio da više ne želi surađivati s njom.

– Moja supruga i ja snimili smo Pearl Harbor i Daredevil i čisto sumnjam da netko priželjkuje treći film – objasnio je Ben svoje stajalište i otkrio da zbog nekih snimljenih filmova istinski žali, poput filma Gigli koji je snimio s tadašnjom zaručnicom Jennifer Lopez, ali je i priznao da nikada nije požalio zbog svojih prijašnjih veza.

– Bio sam vrlo sretan u svojim vezama. To su bile ozbiljne veze s osobama do kojih mi je i danas stalo – izjavio je slavni glumac koji sa svojom dugogodišnjom suprugom ima troje djece – kćeri Violet (9) i Seraphinu (5) te sina Samuela (2).

JLP

FOTO: JLP

Linker
23. travanj 2024 14:00