ZA ODVAŽNE MLADENKE

Vjenčana haljina ne mora biti bijela

Odjeća za vjenčanje ne mora biti tradicionalna: iako je klasična bijela haljina prošla kroz snove gotovo svake žene, haljine u neobičnim bojama ili sa zanimljivim detaljima mogu biti pun pogodak za sve hrabre i odvažne mladenke.

Buro 24/7 predlaže da potražite haljine koje će se po nečemu isticati. Ukoliko volite jednostavan kroj neka ona bude u indigo-plavoj ili, za one hrabrije, u crvenoj boji.

Za romantičarke predlažemo uvijek prisutan cvjetni print, ali onaj koji podsjeća na pravo remek djelo svojim bojama.

Isto tako, na prvu bi vas mogli osvojiti komadi s blještavim ukrasima koje je možda malo teže pronaći, ali ukoliko šivate po mjeri to je jedan od detalja s kojim cijeli look možete učiniti još posebnijim.

Što je s kombinacijom hlača i bluze za taj svečani dan? Hlače širokih nogavica izgledat će jako elegantno na visoke potpetice, a i u tom slučaju možete birati neki zanimljiv top ili primjerice bluzu s detaljem poput volana.

Uz pokoji komad nakita opet ste lako ostvarili svečani i chic look. Slično možete kombinirati i suknju – jedan od glavnih modela ovog proljeća je onaj voluminozni, a ako na sebi ima i zanimlji print, postigli ste pu n pogodak.

Raznolike odjevne komade koje biste mogli nositi na vjenčanju pogledajte u fotogaleriji na portalu Buro 24/7.

Linker
23. travanj 2024 15:13