EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Vjenčanje na plaži Eve La Rue

Svaki trenutak bio je poseban, ali s Joeom i ne može biti drugačije – rekla je holivudska glumica Eva La Rue (43), koja se 26. lipnja u meksičkom ljetovalištu Zihuatanejo udala za četiri godine starijeg biznismena Joea Cappuccija. Kao u ljubavnim filmovima, do sjenice gdje je održana ceremonija koračala je po laticama ruža, a do mladoženje ju je dopratio otac Luis La Rue uz taktove pjesme “She’s Got a Way” Billyja Joela.

– U tom trenutku nisam vidjela ništa osim Joea – priznala je glumica, poznata po ulozi detektivke Natalije Boe u kriminalističkom serijalu “CSI: Miami”. Odjenula je vjenčanicu Odaya Shakara, mladog dizajnera iračkog podrijetla, a na ruci joj se sjajio prsten od platine, ukrašen trima dijamantima (svaki je imao više od 1,50 karata) iz njujorške draguljarnice Shenoa & Co. Mladoženja, vlasnik tvrtke za preradu plodova mora, odjenuo je, pak, bijelu košulju i hlače. Na jelovniku su bili meksički specijaliteti, a među šezdesetak uzvanika bila su i djeca iz njihovih prijašnjih brakova. Repriza na otoku Bora Bora Ona s glumcem Johnom Callahanom, s kojim je bila u braku od 1996. do 2005., ima osmogodišnju kćer Kayu (prije njega bila je udana za kolegu Johna O’Hurleya), a on dvoje odrasle djece: 21-godišnju kćer Cassie i 19-godišnjeg sina Kevina.

– Oni već imaju svoje živote pa im neću biti pomajka. No, Joe će biti prisutan u životu moje kćeri pa sam sretna što se on i Kaya odlično slažu – otkrila je Eva La Rue, koja je sa sinom svog odabranika i zaplesala. Zabavljala ih je latinogrupa Gipsy Kings, ali prvi ples mladenaca bio je uz pjesmu “Finally” (Napokon) pjevačice Fergie. Naziv te balade savršeno odgovara situaciji u njihovom životu, jer su se planirali vjenčati još prije godinu dana, nakon dvogodišnje veze.

Zaručili su se u svibnju 2008. na Viktorijinim slapovima u Zimbabveu, kad je Cappuccio svojoj dragoj darovao prsten od platine ukrašen ružičastim dijamantima, također iz draguljarnice Shenoa & Co. A onda je, bez ikakva objašnjenja, došlo do raskida. Živjeli su razdvojeno osam mjeseci da bi iznenada, kao što su i prekinuli, lani u studenom obnovili vezu. Ponovno su se zaručili prije šest mjeseci na otoku Bora Bora.

– Imali smo stol za dvoje u restorančiću blizu mora, a ja sam predosjećala da će me Joe zaprositi. Kad je to učinio i stavio mi prsten, nisam mogla suspregnuti suze – priznala je Eva La Rue, sigurna da se ovaj put neće ponoviti scenarij iz prošlog “filma”. I bila je u pravu.

Damir Leljak

Linker
25. travanj 2024 04:25