MILLA JOVOVICH

Vjenčanje u vrtu

Nakon sedam godina veze, u kojoj su prije devet mjeseci dobili i kćerkicu Ever Gabo, vjenčali su se Milla Jovovich (33), holivudska zvijezda ukrajinsko-srpskog podrijetla, i njezin 11 godina stariji zaručnik, američki filmski redatelj Paul W. S. Anderson.

Vjenčanje je održano prošle subote u vrtu njihove losanđeleske vile, pred pedeset najbližih prijatelja i rodbinom, a djeveruša je bila njihova kći koja je u dražesnoj bijeloj haljinici nalikovala malenoj balerini. Djevojčici je tu opravu zacijelo dizajnirala majka, koja je osmislila i vlastitu jednostavnu svilenu vjenčanicu širokih, lepršavih rukava. Mladenka je odabrala buket od bijelih orhideja i ruža – ta boja prevladavala je i u cvjetnim aranžmanima koji su krasili vrt vile sretnog para – dok je njezinu raspuštenu kosu djelomice skrivao veo.

Mladoženja je, pak, odabrao bež odijelo i prugastu kravatu. Uzvanike, među kojima je bio i Patrick Dempsey, zvijezda televizijske serije “Uvod u anatomiju”, zabavljao je na koktelu uoči ceremonije španjolski gitarist, a na večeri nakon obreda svirao im je kubanski sastav.

Tanja Vučičević

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ukoliko želite saznati više, pročitajte cijeli tekst u novom broju magazina Gloria (br. 764) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
25. travanj 2024 09:06