FACEBOOK
GLAZBENI SHOW SPEKTAKL

X FACTOR Live emisija prikazala kandidate u potpuno drugom svjetlu

Prva live emisija regionalnog glazbenog showa X Factor Adria pokazale je finaliste u sasvim drugačijem svjetlu; neki su malo podbacili, ‘pojela ih je trema’, a neke su svjetla pozornice dodatnu stimulirala i pokazali su svoje dosad neviđene mogućnosti.

David Temelkov, Ilija Mihailović, Antonio Krištofić, Nina Simić, Iva Ćurić, Magdalena Bogić, Jelena Đurić, Amel Ćurić, Nikola Marjanović, te gupe Infinitas, 9Control i AnđeliNE prvi puta nastupili su na impresivnoj pozornici, uz plesače i razne scenske efekte, na ponos svojih mentora Aleksandre Kovač, Željka Joksimovića, Massima i Tončija Huljića.

Prvi je nastupio Amel Čurić kojeg je njegov mentor Massimo najavio kao izvođača koji u sebi nosi i žestinu rokera i toplinu trubadura, a nakon nastupa pokupio je samo pozitivne komentare.

Massimo je svoju kandidatkinju Jelenu Đurić predstavio kao najsugestivniju pjevačicu koju je ikada čuo, a svojom izvedbom sve je ostavila bez daha.

Foto: Instagram

AnđeliNE su za svoj nastup pod mentorskom palicom Tončija Huljića dobili su ponajviše komplimenata za svoj izgled, dok su svi mentori primjetili su njihovu tremu.

FACEBOOK

Foto: Facebook

Magdalena Bogić za koju je njen mentor Željko Joksimović rekao da je rođena zvijezda oduševila je cijeli žiri.

Nina Simić, veliki borac i snažna dama, kako ju je najavio njen mentor Željko otpjevala je unatoč tome što joj je pukao glas.

Njen mentor najavio ju je kao X Factor puslicu, a Ivi Čurić za njen nastup ostali članovi žirija slagali su hvalospjeve: Tonči je rekao da je njen nastup magija, a za Massima je to bio najbolji nastup cijele večeri.

Foto: Facebook

Aleksandra Kovač svom je kandidatu Antoniju Krištofiću rekla da je pokazao da je pravi pjevač – jer pravi pjevač kada je najteže pjeva najbolje.

Nastup Ilije Mihailovića najviše se dojmio Tončija Huljića, Željko Joksimović pohvalio je njegov izgled, a mentorica Aleksandra Kovač rekla je samo jedno – zvijezda je rođena.

Davida Temelkova njegova mentorica Aleksandra predstavila ga je kao ratnika nježnog srca, a nakon nastupa rekla da zna kako njih dvoje idu u finale.

Massimo je najavio svog kandidata Nikolu Marjanovića kao nepredvidivog, ali i onog koji uvijek pomiče svoje granice u kvaliteti. Nije ga razočarao, a uz njegov nastup svi su komentirali i zgodne plesačice i produkciju na visokoj razini.

Simbol obiteljske harmonije, kako ih je njihov mentor Tonči najavio, grupa Infinitas svoju je izvedbu posvetila Adnanu i Tariku, koje su, kako su sami rekli, izgurali iz showa. Pjevali su Gibonnijev hit Oprosti.

Foto: Facebook

Boybend 9Control oduševio je cijeli žiri i bili su na ponos svome mentoru Tončiju, kako je sam rekao.

Nakon nastupa uslijedio je dio gdje se pjevala pjesma spasa za prolazak u daljnje natjecanje: u tome dijelu za ostanak u showu borile su se dvije Tončijeve grupe; Infinitas i AngeliNE.

S dva glasa za i jedan protiv žiri je odlučio da u showu ostaju AngeliNe. Isto tako, glasovima gledatelja odlučeno je da se u show vraćaju i Adnan i Tarik.

Od ove emisije makedonskoj voditeljici Snežani Velkov u backstageu se pridružila i Nikolina Pišek – njih dvije zajedno su dočekivale kandidate poslije nastupa i ispitivale ih o njihovim dojmovima.

Foto: Facebook

Linker
18. travanj 2024 04:22