GLORIA PROMO

Zaboravite kišu i totalno se smočite u Toplicama Sveti Martin!

Dosta vam je tmurnih i kišnih dana? Nemojte očaravati, Spa & Sport Sveti Martin daruje vas iznimno povoljnim cijenama i pospustima čak do 50%, a odličnom ponudom ostaviti će vas bez daha već po dolasku.

Razloga za posjet Svetom Martinu ima zaista mnogo. Nezaboravan provod praćen pomalo hedonističkim užicima neće vam dozvoliti da napustite Resort bez dobrih sjećanja. U nastavku vam donosimo TOP 5 stvari zašto morate iskoristiti ovu ponudu.

Jesmo li spomenuli kako 3 dana čistog uživanja možete dobiti već od 365 kuna po osobi?

1. KUPANJE DO MILE VOLJE Bilo da ste smješteni u Hotelu Spa Golfer ili Apartmanima Regina, Toplice Sveti Martin sve posjetitelje daruju besplatnim neograničenim kupanjem, a ako dolazite za vikend, tu je i noćno kupanje!

2. NAJBOLJA WELLNESS PONUDA Želite odmor provesti u jednoj od sauna ili isprobati jednu od 30 masaža u ponudi? Nema problema. Wellness centar resorta prostire se na čak 1800 m2, a nudi zaista za svakoga ponešto. Tu su i VIP sobe koje možete iznajmiti te u dvoje uživati u privatnoj sauni, jacuzziju ili masaži.

3. OKUSI KOJI BACAJU S NOGU Jeste li znali da se u sklopu Resorta Sveti Martin nalazi čak 4 restorana? Međimurska gibanica, štrukli sa sirom, meso s tiblice samo su neka od autohtonih jela u ponudi, a tu su naravno i zaista dobra vina međimurskih vinara koja će vas tjerati na istraživanje i spajanje možda na prvi pogled nespojivih okusa. No vjerujemo kako ćete se i sami uvjeriti u odličnu ponudu restorana, jer svi koji plate doručak uz noćenje, dobivaju i večeru potpuno BESPLATNO!

4. NEZABORAVNA ZABAVA DO RANIH JUTARNJIH SATI Nikad nitko nije posjetio Resort i otišao bez da je barem jednu pivu popio u našem Irskom Pubu Potkova! Pub Potkova autentično je mjesto gdje se nude najbolja točena piva široke palete odabira uz živu glazbu i zagarantiranu zabavu vikendom.

5. SPORT, REKREACIJA I IZLETI Iako je teško za vjerovati, ima i onih koji ne vole odmor provesti laganini, te se na odmoru vole dobro, kako bi neki rekli, izmoriti. Pravo za njih, tu je teretana, košarkaški i odbojkaški tereni i mogućnost iznajmljivanja bicikla te bicikliranje po međimurskim bregima. Za one željnog mentalnog opuštanja tu su i golf tereni.

Sad kad smo vas bolje upoznali s ponudom Resorta, ne preostaje vam ništa drugo ne da dođete i uvjerite se i sami u odličnu ponudu! Jesmo li spomenuli kako 3 dana čistog uživanja možete dobiti već od 365 kuna po osobi?

Krpice u kufer, i trk u Sveti Martin!

Više informacija potražite na www.spa-sport.hr, nazovite na 040/371 111 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Linker
19. travanj 2024 10:09