ŽENSKI TRIKOVI

Žanamari Lalić na supersoničnom pomlađivanju

Žanamari Lalić svoje je prirodno pune usne pjevačicak a la Jessica Biel naslijedila od mame Ružice i nikada ne bi mijenjala njihov oblik. Pogotove ne ubrizgavanjem raznih supstanci za njihovo povećanje.

– No, zato su mi prihvatljivi kozmetički tretmani za održavanje elastičnosti i tonusa, poput onog kojeg sam otkrila u Kozmetičkom salonu Nada Kovač. Nije invanzivan, a rezultat je zaista vidljiv jer su mi usne mekše – govori Žanamari Lalić, do­­dajući kako su joj najljepše one usne koje nisu ispucale i koje je slatko, nježno i znalački ljube.

Što je supersonično pomlađivanje? Jedan od novijih tretmana za pomlađivanje usnica, ali i njihovo blago popunjavanje je onaj uz pomoć lasera Supersonic. Kombinacijom laserske svjetlosti i pulsirajuće masaže, duboko u slojevima kože nastaju mikromehaničke vibracije koje, regenerirajući tkivo i stimulirajući proizvodnju elastina i kolegena, usporavaju i ublažavaju znakove starenja.

Tretman u zagrebačkom Kozmetičkom salonu Nada Kovač stoji 300 kuna, a traje najviše pola sata. Potrebno je napraviti pet do šest tretmana – najbolje dvaput tjedno da bi se vidjeli rezultati. A to znači mekša koža oko usnica, njihov veći volumen te smanjene bore. Efekt se može poboljšati i korištenjem preparata na bazi hijaluronske kiseline.

Linker
23. travanj 2024 05:43