ZVIJEZDA BALETA

Zaručnik Natalie Portman postao zaštitno lice za YSL

L’Homme Libre najnovije je izdanje na temu originalnog L’Homme parfema kuće Yves Saint Laurent iz 2006., a nakon što su istu liniju već ranije predstavili Olivier Martinez (45) i Vincent Cassel (44), red je došao i na šarmantnog 34-godišnjeg Benjamina Millepieda , plesača i koreografa u New York City Balletu. Zanimljivo, nakon što je radio kao koreograf i instruktor plesa u filmu ‘Crni labud’, ali i otkad je s zaručen s dobitnicom Oscara, Natalie Portman (30), s kojom je prošli mjesec dobio i dijete, karijera mu je lagano skrenula u neke druge vode.

Tijekom snimanja reklamne kampanja za YSL u svibnju, Millepied je otkrio da je dobio uvid u to što znači poziranje pred kamerama kada je gledao svoju zaručnicu kako snima kampanju za Miss Dior Chérie. A da mu se zalaganje isplatilo, potvrdio je i Renaud de Lesquen, predsjednik ogranka YSL Beauté:

– Benjaminov jedinstven stil, kreativna sloboda, pozitivna energija koju izlučuje i njegov zasljepljujući šarm osvojili su sve naše glasove.

Međunarodno priznati plesač i koreograf rekao je da je ‘sretan i ponosan’ što je izabran kao zaštitno lice novog mirisa YSL-a, kojeg opisuje kao ‘jednog od svjetski najprestižnijih brandova’. U izjavi povodom kampanje odao je priznanje slavnom preminulom dizajneru, rekavši da je bio:

– Modni genij, ljubitelj umjetnosti, a znao je i kako iskoristiti svoj talent u službi umjetnosti plesa.

Inače, L’Homme Libre kreirali su Olivier Polge i Carlos Benaim, a miris sadrži note bergamota, zvjezdanog anisa, muškatnog oraščića, lista ljubičice, ružičastog papra, vetivera i pačulija.

Linker
25. travanj 2024 01:33