SUNDANCE FILM FESTIVAL

Zečica Paris

Holivudska krema, u potpuno drugačijem izdanju od onog u kojem smo ih navikli gledati, bez glamuroznih haljina i skupocjenih odijela, raskošnih frizura i šminke, okupila se u američkom gradiću Park Cityju, gdje se, već tradicionalno, održava 25. Sundance film festival.

Trendseterica Paris Hilton, neizostavna gošća svih važnijih mondenih događanja, svoje je izazovne modne kreacije, koje obično više otkrivaju nego što skrivaju, za smotru nezavisnih američkih filmova, zamijenila ružičastom bundicom i bucama. No najzanimljiviji detalj njezine sportske kombinacije bila je zimska kapa u obliku zečje glave s velikim ušima. Glumica i pjevačica Zooey Deschanel, zvijezda filma “Korak do slave”, od hladnoće se zaštitila veselim plavim kaputom, a uz šalicu tople kave, grijale su ju i krznena pokrivala za uši.

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca Ashton Kucher, koji na festivalu promovira svoj novi film „Spread“, u Park City došao je bez supruge, 25 godina starije glumice Demi Moore. Njegova filmska partnerica Anne Heche, u visokom stupnju trudnoće, došla je u društvu svog novog supruga, glumca Jamesa Tuppera.

Pogledajte našu fotogaleriju najzanimljivijih odjevnih kombinacija holivudskih zvijezda na Sundance film festivalu.

Barbara Ivezic

Linker
20. travanj 2024 04:03