MODA PRED VRATIMA

Ženska strana Cro A Portera

Dvadeseti Cro A Porter, koji se od 29. rujna do 20. listopada 2012. pod nazivom Faith održava na više zagrebačkih lokacija, nakon kampanje za svoj program Avangard Cro A Porter@LAUBA predstavlja i onu za Cro A Porter@Westgate Shopping City. Umjesto androginog muškog, sada je pred objektivnom Mladena Šarića ženski model.

Iza produkcije i umjetničkog vodstva Cro A Portera i dalje stoji Viktor Drago. Umjetnička djela koja preispituju formu u odijevanju bit će predstavljena u sljedećem rasporedu:

1. listopada rezerviran je za XD Ksenije Vrbanić i Hrvatski prirodoslovni muzej u zanimljivoj kolaboraciji koja će ostati u postavi muzeja sljedećih šest mjeseci.

5. i 6. listopada vrijeme je za program Avangard Cro A Porter@LAUBA u galerijskom prostoru koji je mnoge oduševio prošle sezone. Svoje radove predstavljaju DIORALOP Andreje Bistričić i Maje Merlić, Madame Demode i Tamara Bombardelli, Tomislav Bahorić, Etna Maar, Oliver Jular, Renata Svetić, Jelena Aleksić i Ivona Martinko.

Od 18. do 20. listopada u Westgate Shopping Cityju izlažu MAK Tea Perića i Nede Makjanić Kunić, Linea Exclusive, Monika Sablić, Hippy Garden, Anamarija Asanović, Sonja Lamut, LOKOMOTIVE by Luka, JET LAG Jasmine Arnautović i Maje Virgej Novak, Borna & fils, ELFS te Matija Vuica i Juraj Zigman.

Podsjetimo i da svoj deseti rođendan zajedno s ovom prestižnom manifestacijom slave Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, modni duo Boudoir, te Boris Pavlin.

Linker
23. travanj 2024 13:30