NOVI USPJEH

Zrinka Cvitešić potpisuje za britansku agenciju

Još se premišljam, ali 99 posto je sigurno da ću potpisati ugovor s agencijom Hamilton Hodell – kazala je Zrinka Cvitešić , koja nakon promocije na Berlinskom filmskom festivalu ozbiljno razmišlja o inozemnoj karijeri. Sudjelovanje u programu Shooting Stars, koji predstavlja najbolje mlade europske glumce, otvorilo joj je brojna vrata, pa je tako i dobila poziv na sastanak s glasovitom britanskom agencijom. Hamilton Hodell zastupaju brojne glumce, a među njima su i Emma Thompson , Hugh Laurie , Tilda Swinton , Rupert Grint , Anjelica Huston

– Prije nego što sam otišla u London, raspitivala sam se kod kolega kako izgledaju ti razgovori s agentima. Govorili su mi da je to pomalo neugodno jer se čovjek mora sam hvaliti, pa sam se iznenadila kad su mi u agenciji kazali da što se njih tiče nisam ni morala doći na sastanak – već su odlučili da me žele, pa smo sve mogli dogovoriti telefonski – opisala je Zrinka Cvitešić kako je prošao dogovor s agencijom.

Do kraja mjeseca hrvatska glumica mora dati odgovor želi li da ju agencija Hamilton Hodell zastupa. Ako pristane, onda će otići na tjedan dana u London kako bi ju predstavili vodećim britanskim casting agentima i počeli razgovarati o potencijalnim ulogama.

No, ako se to i dogodi, a vjerojatno hoće, Zrinka Cvitešić ne namjerava se preseliti za stalno u London.

– Mislim da neću otići iz Hrvatske, ipak je privatni život na prvom mjestu – otkrila je Zrinka Cvitešić.

Linker
19. travanj 2024 01:45