ZVIJEZDA NOVE SERIJE

Zvijezda Toscane Anna Safroncik - lijepa Ruskinja zvijezda je talijanskih sapunica

Talijanska sapunica “Toscana”, koja se nedavno počela prikazivati na Novoj TV, vrlo brzo je stekla poklonike, a tome je, osim intrigantne priče i divnih pejzaža Toskane, doprinijela i prelijepa glavna glumica Anna Safroncik.

Plavooka glumica, koja u ”Toscani” utjelovljuje lik Aurore, rođena je Ruskinja, a u Italiju je stigla kao djevojčica. Anna je rođena u Kijevu 1981.godine, a za sebe voli reći kako je vrlo obična osoba koja malo toga dijeli sa stereotipom glumice koja pohodi mondena događanja.

– Vrlo sam osjetljiva, katkad i previše, no prije svega sam poput svih drugih djevojaka moje dobi: radim, navečer izlazim s prijateljima u pizzeriju, jako volim gledati filmove, obožavam mačke.… Imam dvije mačke, vrlo male, to su moji mališani, moje ljubavi, zamjenjuju mi obitelj koju još nemam, no nadam se da ću je uskoro imati ispričala je o sebi Anna.

Annini roditelji bili su zvijezde kijevskog Nacionalnog teatra opere i baleta (Lilia Tchapkis, prima balerina i Eugenio Safroncik, tenor) pa je Anna cijelo djetinjstvo provela iza svjetala pozornice.

Vrlo rano počela se baviti glazbom i glumom te pohađati satove glume, glazbe, klavira i plesa. Nakon što se u 12. godini s majkom preselila u Italiju, Anna je svoju karijeru započela na natjecanju za Miss Italije 1998., a iste godine debitirala je i na velikom platnu. Nakon toga samo je nizala uloge u najuspješnijim serijama (”Carabinieri”, ”Don Matteo”, ”Vento di Ponente”).

Veliki uspjeh postigla je 2004.godine kada je utjelovila Annu Baldi u sapunici ”Izlog strasti” (Cento vetrine) koju je u Italiji dnevno pratilo u prosjeku 5 milijuna gledatelja. Glumila je zatim u serijama ”La figlia di Elisa”, u filmovima ”Al di la’del Lago”, ”La bella societa”,” La Matassa”. Zapamćena je i po ulogama u ”Commissario Nardone”, kao i seriji ”Commissario Manara”, a publika ju je posebno zavoljela upravo u dramskoj uspješnici ”Toscana” koja se u Italiji počela emitirati u kolovozu 2012., a koju gledatelji sada prate u programu Nove TV.

Linker
17. travanj 2024 12:36