HUGH JACKMAN

Zvijezda velikog srca

Australski glumac Hugh Jackman (40) planira posvojiti još jedno dijete. Zvijezda filmova „Australija“ i „Kate & Leopold“ već ima dvoje posvojene djece sa suprugom Deborrom-Lee Furness, a navodno želi još proširiti svoju obitelj.

-Hugh je veliki pobornik posvajanja, što je dokazao i na svom primjeru, no općenito mu se sviđa i ideja pomoći djeci bez doma i roditelja. Sad planiraju posvojiti još jedno dijete i prigrliti ga u njihovu veliku obitelj. Za njih je to postala misija – izjavio je izvor blizak supružnicima za magazin National Enquirer.

Glumac proslavljen ulogom mutanta Wolverinea u filmskom serijalu „X-Men“, koji je već 13 godina u braku, otkrio je da će njegov sin Oscar (8) i kći Ava (3) dobiti brata ili sestru koji će biti miješane rase.

-Djeca koja su se rodila u mješanim rasnim vezama imaju poteškoća s posvajanjem, pa smo Deb i ja zaključili da ćemo se usredotočiti na taj zahtjev pri ispunjavanju formulara. Iako nam je odvjetnik sugerirao da „ne moramo biti politički korektni“ te da dobro razmislimo o toj odluci, mi smo definitivno uvjereni u to. Posvajanje je primanje djeteta u svoj dom, ali i u svoje srce. To su nam bile najbolje životne odluke do sada – objasnio je Jackman.

Gordana Kolanović

Linker
25. travanj 2024 13:19