Foto: Maja Jurović
PROMOCIJA

Zvijezde vole Burberry i GlorijuGLAM

Klasični bež baloner s podstavom prepoznatljivg kariranog uzorka i potpisom modne kuće Burberry odjevni je komad koji nikad ne izlazi iz mode, a traje toliko da može biti i obiteljsko naslijeđe – složile su se zvijezde okupljene na predstavljanju prosinačkog broja dvomjesečnika GloriaGLAM, održanom u Burberryjevoj zagrebačkoj trgovini.

Potvrdila je to i Ksenija Urličić koja je svoj Burberry baloner naslijedila od majke. Arhitektica i dizajnerica Lana Puljić svom je dragom, dizajneru Luki Grubišiću jednoga poklonila za rođendan jer je to, kaže, komad odjeće koji svatko treba imati u ormaru. Stil glumice Kristine Krepele prepoznatljivo je odmjeren i elegantan pa je sa zanimaljen razgledala novu kolekciju brenda čije je zaštitno lice njezina britanska kolegica Sienna Miller.

Inspiraciju za modne kombinacije te tretmane ljepote ili amke up uz pomoću kojih će zablistati na blagdanskim slavljima, ali i recepte za delicije kojima će oduševiti goste te pregršt priča iz svijeta mode, ljepote, putovanja, umjetnosti i dizajna uzvanici su mogli naći u novom broju GlorijeGLAM čiju naslovnicu krasi najuspješnija hrvatska manekenka Helena Šopar.

U videu pogledajte kako je bilo na promociji:

http://tv.jutarnji.hr/video/show/aef59176fbc8160f82cbef39abffc659

Linker
20. travanj 2024 07:13