DIOR

Dior Caro: Unatoč visokoj cijeni, ovo će biti nova ‘it‘ torbica koju će poželjeti svi koji prate modu

Luksuzna, u dvije izvedbe - veća i manja, te niz boja s mogućnošću biranja remena - nova Diorova uzdanica već je proglašena "must have" komadom sezone.

Luksuzna, u dvije izvedbe - veća i manja, te niz boja s mogućnošću biranja remena - nova Diorova uzdanica već je proglašena "must have" komadom sezone.

Modna dizajnerica Maria Grazia Chiuri ove godine svakako će imati razloga za sreću jer je njezina redizajnirana verzija Dior Caro torbice već proglašena "it" komadom ove sezone. Nova ikona Diorova stila, nastala u njihovoj radionici u Italiji, po mnogočemu je jedinstvena, a osim ljubitelj(ic)a mode, njezin dizajn zbog materijala i izvedbe hvali i struka.

Zanimljivo, otkrili su u Dioru, za izradu ove torbice potrebno je 18 tisuća šavova na mekoj telećoj koži kako bi se postigle prepoznatljive geometrijske linije ovog modela torbice. Nakon toga, a prije fiksiranja unutrašnjeg pretinca Caro torbice, na nju se lijepi delikatni pozlaćeni Christian Dior logo. Na kraju, na torbicu se ušiva patent s "CD" potpisom, kao i prepoznatljivi lančić za torbicu, također s potpisom.

Dostupan u dvije veličine, u bezvremenskim nijansama poput crne, sive, bež i bjelokosti, ovaj "must have" komad u 2021. također je dostupan u nijansama crvene, nebesko plave, mint zelene ili ružičaste.

Manja verzija Caro torbice također je dostupna u tri ekskluzivna modela poboljšana kožom, traperom ili isprekidanima hipnotičkim uzorkom. Kao završni "touch", sami birate jedan ili više različitih remena i postižete jedinstven izgled svoje Dior torbice. Nova Dior torbica već je dostupna na Dior.com po cijeni od 3500 eura.

Linker
26. travanj 2024 06:42