Ecija Ojdanić na premijeri Gruntovčana
 Bruno Konjević / Hanza Media
Koja kombinacija je 'vaša'?

Ecija Ojdanić prava je vjesnica proljeća: njezine haljinice inspirirat će nas u idućim mjesecima

Domaća glumica obožava žive boje i kratke haljinice, a sudeći prema njezinim posljednjim modnim odabrima očito je kako ova velika zaljubljenica u trčanje jedva čeka toplije dane.

Poznata zagrebačka glumica Ecija Ojdanić očito jedva čeka proljeće, jer ga priziva gotovo svakim svojim novijim stilskim odabirom.

Zapaženo je prošlo njezino izdanje na premijeri predstave "Gruntovčani". Kolegice i kolege glumce podržala je u pravoj proljetnoj kombinaciji. Odjenula je, naime, kratku haljinu koraljnih tonova, a ukombinirala ju je sa zlatnim sandalama i statement naušnicama.

Podržala je tom prilikom domaći dizajn pa je nosila haljinu Amawelle Designa, koji potpisuju Stella i Sanda Sinjaković.

Haljinice, žive boje i cvijeće - stiže proljeće, a s njime i šareniji street style

Dozivala je toplije vrijeme i kada je na zagrebačkom modnom događaju "Zagreb Fashion Destination" podržala domaće dizajnere u kratkoj, cvjetnoj haljini Igora Djuge.

U narednim danima doći će na svoje, jer su i modna i vremenska prognoza suglasne - dolaze topliji dani, toplije boje i laganiji materijali. Stoga bismo Eciju uskoro svakoga dana mogli vidjeti u nekom od modnih trendova ove sezone - haljinicama, živim bojama ili pak modnim detaljima i odjevnim predmetima "obasutim" cvijećem.

Nesumnjivo, ponukat će ljepši dani Eciju i u prirodu, jer je domaća glumica i strastvena zaljubljenica u trčanje.

Linker
25. travanj 2024 08:49