Ostavlja bez daha

Glumica Ana Gurica Uglešić kakvu još niste vidjeli: Koralji joj zaista odlično stoje

Poznata Splićanka snimila je senzualni editorijal za brend čiji nakit žene obožavaju.

Trendovi u odabiru i nošenju nakita se svake godine mijenjaju, no uvijek i iznova svojim prisustvom unesu dašak luksuza u svaki outfit. Već pomalo zaboravljeni koralji se ovoga ljeta na modnu scenu vraćaju u svom punom sjaju i postaju must have acessorize koji svaku odjevnu kombinaciju čini posebnom i drugačijom. Neovisno nosite li jednostavne ljetne kombinacije, raskošne haljine ili ljeto provodite u kaftanima i tunikama, prirodnost i ženstvena energija koralja će savršeno nadopuniti svaki styling.

image

Ana Gruica Uglešić zaštitno je lice nove Prahirove kolekcije nakita

IVAN GUDIĆ
image

Atraktivni komadi iz koraljne kolekcije nosivi su kao dio dnevnog outfita

IVAN GUDIĆ

Od minimalističkih do upečatljivih komada, stilizirani samostalno ili u slojevitim nizovima, koraljno prstenje, narukvice, ogrlice i naušnice će već na prvi pogled osvojiti srca istinskih zaljubljenica u nakit.

Editorijal za novu kolekciju predstavila je naša poznata glumica Ana Gruica Uglešić, a sniman je u skrivenim uvalama predivne i uvijek inspirativne Dalmacije. Snimanje je ostvareno u suradnji s najboljim beauty stručnjacima u regiji, a sve to je zabilježeno objektivom našeg cijenjenog modnog fotografa Ivana Gudića.

Atraktivni komadi iz koraljne kolekcije nosivi su kao dio dnevnog outfita, no odlično će nadopuniti i svaku večernju kombinaciju kao savršeni dodatak vašoj preplanuloj ljetnoj puti.

image

Editorijal je sniman u skrivenim uvalama

IVAN GUDIĆ
image

Koralji će odlično nadopuniti i svaku večernju kombinaciju

IVAN GUDIĆ

Kolekcija se sastoji od modernog nakita zlatnog sjaja obogaćenog prirodnim koraljima uz koje, zahvaljujući njihovoj ljepoti i postojanosti, i najjednostavnija ljetna kombinacija u tren oka postaje elegantan outfit.

Dopustite si odvažnost prilikom odabira nakita, budite opušteni i neopterećeni jer u koraljnoj kolekciji nakita vrijedi pravilo "i kad je previše, nije dovoljno". Spajajte nespojivo, igrajte se s veličinama, bojama te oblicima i dopustite si da budete chic. Zavirite u bogatstvo Prahir kolekcije i za sebe otkrijte djelić veličanstvene tajne o "kćeri mora" - morskom koralju.

image

Uz koralje unesite dašak glamura u svaki outfit

IVAN GUDIĆ
image

Dopustite si odvažnost prilikom odabira nakita

IVAN GUDIĆ

"Dobar nakit bezvremenski je klasik. Svaka žena želi svom stylingu dati notu personaliziranosti, a upravo je pravi izbor nakita ono što daje završni efekt svakoj kombinaciji i ogledalo je našeg unutarnjeg sjaja bez obzira na godine", ističu iz Prahir Fine Jewellery zlatarnice koja će svaku ženu pokazati u najboljem svijetlu i svaku kombinaciju učiniti upečatljivom.

Zlatni, srebrni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća. Virtuozne kolekcije oplemenjene ljubavlju i nježnošću stvaranja, inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena odraz su višegodišnjeg rada i kombinacije vrijednih majstorskih ruku i moderne tehnologije iz radionice luksuza obitelji Prahir.

image
IVAN GUDIĆ

Svoj komad iz nove kolekcije možete pronaći u Splitu u Mall of Split, u Zagrebu u Arena Centru, Ilici 12 i 43, Z centru i u Avenue Mallu te u Velikoj Gorici na adresama Zagrebačka 56 i 57 - gdje je trenutno u tijeku "summer sale" na sve kolekcije zlatnog i srebrnog nakita od 35%!

Linker
16. travanj 2024 09:45