Getty Images
SJP LBD

15 malih crnih haljina od 150 do 2900 kuna

Nakon uspješne linije cipela i brojnih parfema, slavna glumica Sarah Jessica Parker upustila se u dizajniranje odjeće - i to one kakvu bi njujorškim ulicama nosila i Carrie Bradshaw.

Komad s kojim ne možete pogriješiti ni u kojoj prilici bio je inspiracija za prvu capsule kolekciju američke glumice. Linija malih crnih haljina "SJP LBD" bit će ekskluzivno dostupna u trgovini Bloomingdale's u proljeće iduće godine, a kao najavu početkom listopada je lansirala prvu siluetu. Haljina "Title", za koju treba izdvojiti 2904 kune, mnoge je podsjetila na jedan od najpoznatijih stylinga Carrie Bradshaw: radi se o crnoj verziji jednostavnog ružičastog topa i slojevite suknje od tila bijele boje.

Iako je poznata po svojim hrabrim modnim odabirima, Sarah Jessica Parker zna da je mala crna haljina vječni komad koji se lako kombinira za sve prigode, a jedna od najdražih iz kolekcije joj je midi haljina s dugim rukavima, kojom je i najavila svoj novi poslovni pothvat.

Potaknuti njezinom kolekcijom malih crnih haljina, odabrali smo 15 komada idealnih za posao, ali i ležernije večernje izlaske. Slip haljinu možete kombinirati s običnom majicom ili košuljom, dok su one od baršuna must have ove jeseni. Pogledajte galeriju!

Linker
18. travanj 2024 22:15