Adriana Ćaleta Car

 INSTAGRAM INSTAGRAM
FASHION INSPO

Adriana Ćaleta - Car zna kako se ugrijati sa stilom, posegnula za "it" komadom ove zime

U hladnijim danima posežemo za odjevnim predmetima koji će nas utopliti pa ormare punimo raznim pletivima. Ove godine posebno su se istaknuli Khaite puloveri i kardigani, što su prepoznale Adriana Ćaleta - Car, ali i slavna fashionstica Hailey Bieber.

U hladnijim danima posežemo za odjevnim predmetima koji će nas utopliti pa ormare punimo raznim pletivima. Ove godine posebno su se istaknuli Khaite puloveri i kardigani, što su prepoznale Adriana Ćaleta - Car, ali i slavna fashionstica Hailey Bieber.

U hladnijim danima posežemo za odjevnim predmetima koji će nas utopliti pa ormare punimo raznim pletivima. Među njima se nalaze puloveri i kardigani koji su popularni svake godine, što ne čudi s obzirom na to da omogućuju spoj udobnosti i dobrog stila. Osim što su zbog svoje praktičnosti neizostavan dio svake zimske garderobe, predstavljaju odlične stilske elemente pa ih mnogi koriste kao dopunu različitim odjevnim kombinacijama. Često se nose preko košulja i majica, a mogu se kombinirati sa širokim hlačama ili trapericama, kao i tenisicama ili čizmama.

Svaka je godina obilježena potragom za "it" komadom, a ove godine zvijezda među pletivima postao je bež pulover brenda Khaite. Mnogi su prepoznali njegovu vrijednost i uvrstili ga u svoje ormare, a među njima se našla i naša pravnica i influencerica Adriana Ćaleta - Car. Supruga nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara podijelila je sa svojih 108 tisuća pratitelja na Instagramu kako uživa s obitelji u francuskim Alpama i još jednom oduševila svojim modnim odabirom. Na fotografijama 31-godišnja Adriana nosi svjetlosmeđi džemper spomenutog njujorškog brenda, a u outfit je ukomponirala zimsku kapu sa šiltom u istoj boji i plišanu sivu torbu.

image

Hailey Bieber za shopping je odlučila odjenuti Khaite kardigan

PROFIMEDIA

Inače, brend Khaite osnovala je Catherine Holstein 2016. godine u New Yorku, a proslavio se samo dvije godine nakon, kada je Katie Holmes dozvala taksi u Khaite grudnjaku od kašmira. Danas ga nose žene diljem svijeta, pa je tako osim naše Adriane za ovim "it" komadom posegnula i poznata trendseterica, 27-godišnji model Hailey Bieber. Supruga popularnog pjevača Justina Biebera za shopping Melrose Aveniji u zapadnom Hollywoodu odlučila se za casual look, a glavna zvijezda njezina outfita bio je Khaite kardigan od luksuznog mongolskog kašmira. I dok ovaj džemper može ići na doista mnogo kombinacija poput crnih hlača, ali i primjerice traperica, ona se odlučila za ultra-mini MISBHV suknju. Crne mokasine koje su veliki trend već neko vrijeme iskombinirala je na jednostavnu Nike šiltericu, Saint Laurent Manhattan box torbu i zlatne naušnice od kojih se ne odvaja.

Ako i vas privlači ovaj među slavnima popularni model pletiva, Mango i Zara su u svoju kolekciju uvrstili slične komade, a skuplje varijante i finije materijale možete pronaći na stranici Net-a-Porter, gdje se posebno istaknuo kardigan brenda Loro Piana.

image

Mango bež pulover (27,99 eura)/Zara svjetlosmeđi kardigan (53,86 eura)/Loro Piana kardigan od kašmira (2,174 eura)

GLORIA EDIT

Linker
26. travanj 2024 02:55