Nestaje sa zaliha

Ako volite Jacquemusove haljine, ove high street inačice odmah dodajte u košaricu

U ovim haljinama zamišljamo opuštene šetnje uz obalu ili večernja druženja na gradskim terasama.

Bliži se vrijeme haljina, lanenih komada i sandala, a modni dizajner koji svojim kreacijama najbolje dočarava opuštenu ljetnu atmosferu je Francuz Jacquemus. Njegove kreacije mnogima su već godinama na vrhu liste želja, a osim trendi torbica, Jacquemus u ponudi skriva sjajne modele haljina. Najčešće u neutralnim poput bež i crne ili pak u jarko ružičastim nijansama, haljine francuskog dizajnera krase asimetrični krojevi koji prate i naglašavaju liniju ženskog tijela, tanke naramenice i prozračni materijali koji su idealni za vruće ljetne dane.

Jedna od traženijih haljina je mini model otvorenih leđa od pamuka i viskoze koji je dostupan u tri nijanse, a dolazi po cijeni od 620 eura. Midi bijela haljina koja može poslužiti i kao vjenčanica na malim ceremonijama također je asimetričnog kroja i dolazi po cijeni od 750 eura.

image

Jacquemus modeli drapiranih haljina (750 i 620 eura)

PROMO

Inspirirana ovim modelima, španjolska Zara u ponudi ima asimetričnu haljinu olovka kroja u prirodnoj bež nijansi. Drapirana je s prednje strane, poput Jacquemusovih modela, a najveća razlika leži u gornjem dijelu haljine, odnosno naramenicama. Estetika neopterećenog francuskog ljeta nje prisutna i kod ovog modela, a da je Zara pogodila sa stilom haljine, svjedoči i činjenica da često nestaje sa zaliha.

image

Zara drapirana haljina (59,95 eura)

PROMO

Trenutno je dostupna u svim veličinama (osim M) po cijeni od povoljnih 59,95 eura. Osim Zare, nešto doslovnije se inspirirao popularni brend NA-KD kojeg Hrvatice sve više obožavaju, a njihova haljina otvorenih leđa dostupna je u bež, narančastoj te u varijanti s uzorkom cvijeća - cijena joj iznosi 69,95 eura.

image

NA-KD haljina (69,95 eura)

PROMO
Linker
18. travanj 2024 14:28