George Clooney's wife Amal poses on the red carpet as she arrives for the screening of the film "Money Monster" out of competition at the 69th Cannes Film Festival in Cannes, France, May 12, 2016. REUTERS/Regis Duvignau
 Foto: Reuters/EPH / REUTERS
U PRVOM PLANU

Amal Clooney zablistala u Versace haljini

Iako su crvenim tepihom Filmskog festivala u Cannesu dosad prošetale Blake Lively, Victoria Beckham, Eva Longoria, Kristen Stewart i mnoge druge holivudske zvijezde, odvjetnica za ljudska prava uspjela ih je sve zasjeniti u nježno žutoj Atelier Versace haljini.

S obzirom da joj je suprug slavni glumac George Clooney, Amal je kao dio svojih obaveza morala prihvatiti i izlaske na crveni tepih, a otkako se našla pod povećalom javnosti mnogi modni kritičari prozvali su je stilskom ikonom koja besprijekornim modnim kombinacijama uvijek oduševi.

Cast member George Clooney and his wife Amal pose on the red carpet for the screening of the film
Foto: Reuters/EPH / REUTERS
Foto: Reuters/EPH

Amal nije razočarala ni na crvenom tepihu popularnog filmskog festivala – nježno žutu haljinu na jedno rame kombinirala je sa sandalama na vezanje, a sve je “začinila” crvenim ružem koji je uskladila s naušnicama. Njezin styling mnoge je podsjetio na stari holivudski glamur, a u tom stilu odabrala je i frizuru.

S obzirom da je Filmski festival u Cannesu tek počeo bilo bi preuranjeno njezin look nazvati najboljim modnim trenutkom festivala, ali sigurno je da je postavila visoke standarde.

U galeriji provjerite tko je sve prošetao crvenim tepihom u Cannesu!

Linker
20. travanj 2024 11:25