suptilno

Bezvremenski look: Kate Middleton u već viđenom kaputu odala počast princezi Diani

Princeza od Walesa isti je kaput nosila 2018., dok je bila trudna s trećim djetetom, sinom Louisom.

Kate Middleton već je dobro poznata po recikliranju modnih outfita, što je poznato svim obožavateljima kraljevske obitelji, pa i nije toliko iznenađenje što je buduća kraljica za utakmicu ragbija u Cardiffu odabrala kaput koji smo na njoj već vidjeli, i to dok je bila trudna s trećim dijetetom, sinom Louisom, u siječnju 2018. godine.

Tada je crveni kaput s kariranim houndstooth uzorkom nosila uz smeđe modne dodatke - Chanel torbicu i cipele na nisku petu, a sada je efektni kaput koji prati liniju tijela kombinirala s Mulberry Amberley torbicom u bijeloj boji te uz crne Aquatalia gležnjače. Elegantno i ženstveno - kao provjerena modna kombinacija kojoj je Kate vjerna. Middleton inače često nosi karirani uzorak, neovisno o tome je li riječ o vichy, houndstooth ili tartan uzorku.

image

Kate Middleton u Švedskoj 2018.

IBL/SHUTTERSTOCK IBL/SHUTTERSTOCK
image

Kate Middelton u kariranom kaputu 2023.

MATTHEW HORWOOD/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

No, ovaj look ipak se izdvaja od ostalih - mnogi obožavatelji povezali su ga kao suptilno odavanje počasti preminuloj princezi Diani, koja je u nekoliko navrata nosila ovaj uzorak u crvenoj i bijeloj kombinaciji. Diana je početkom devedesetih nosila Moschino komplet suknje i sakoa uz crveni šešir i zaista - sličnost nije teško uočiti. Osim samog hommage trenutka kojeg je javnost samostalno proglasila, sigurna činjenica kod ovog looka jest da je houndstooth bezvremenski uzorak koji jednako dobro izgleda u svakom desetljeću, osobito ako je riječ o onom koji kombinira crvenu i bijelu boju.

image

Princeza Diana i William 1990. godine

SHUTTERSTOCK
Linker
18. travanj 2024 10:44